yok canım yaa bu seferde ben kabul etmiyimmmsırnaşık şeyo zamann ilkk mutluu haberii veriyom
barçmanınn oğluyla whiterose evleniyyyyyyyyy:jeyyar::şakkıdı:
tamamdır ben buldum gelinimi türkan şoray gibi olacak inşallahben seninn oğlunuu kimseyee
vermemm
ablaa
benn doğurcamm onaa ben gibimm güzell birinii
Benim eşimle oğlum da yengeç burcu evhanımı. hem anneye, hem eşine değer verirler bilesin... hazırlıklı ol, çok revaçtadır yengeç erkeği
yok canım yaa bu seferde ben kabul etmiyimmmsırnaşık şey
bekliyorum bakalım barço benden daha iyisini bulabilecekmi
tamamdır ben buldum gelinimi türkan şoray gibi olacak inşallah
olsun dreamloverım düğünde kestiririz olur biter oğlan yakışıklı kayınvalide baldan bile tatlı yaşadı kızlar valla
geldim canım gelin adaylarım
şindik sorunuza cevap veryim ben kimsenin kaynanası deyilim hele gözek cadısının hiiiç deyilim-tatlicadiarzu-
benim oğullarım henüz el değmedi :jeyyar:
eğer ilk sizin eliniz değsin isterseniz hanım hanımcık güzel ahu gözlü ceylan sekişli okumuş daha önce hiiiç bir erkeğin hiiiiç biyerine eli değmemiş çeyizi neyim bol çok kurnaz olmayan diri körpe baayanlar tercih edilir yaş sınrı 15 üstü 20 altıdır [ne sandınızsize deyzemi desin]ilgilenenlere
kızlar resimdeki oğluşuma gelin adayı arıyorum
kendileri resimde görüldüğü üzre son derece yakışılıklı, karizmatik ve çekicidira.sşakkıdısositososito
tek bi kusuru var oğluşumun
henüz sünnet olmadıdelikafadulden
onuda inşallah gerdekten önce kestirecezzz:sm_cool:
sünnetii gerdektenn öncee hallettiririkk kuşumm sen merakk etmee bu aradaa oğluşununn yakışıklılığınaa güvenipp fotoo ekleyenn ilkk kaynana adayımızz tebriklerrkaydirigubbakcemile5a.s.
oğlum kızımm küçükk demeyinn hanımlarr
beşik kertmesidee yapılırr gelll gellll
ne olursann oll yinee gelll bedavaa yaptıkk
evlenmeyenn kalmasınnnn
merhaba sevgılı lerenım..a.s.
umarım iyisinizdir....a.s
ben 10 tane kıza bedelım lerenım... :CüvCüv:
diğerleri hep laf hep laf...
onlar senı kandırırkötükedihüso
saglıgına duacıyım lerenım... kaydirigubbakcemile2
resmınız çok guzel ve çok şık.... yerimsenibenyerimseniben
geldim canım gelin adaylarım
şindik sorunuza cevap veryim ben kimsenin kaynanası deyilim hele gözek cadısının hiiiç deyilim-tatlicadiarzu-
benim oğullarım henüz el değmedi :jeyyar:
eğer ilk sizin eliniz değsin isterseniz hanım hanımcık güzel ahu gözlü ceylan sekişli okumuş daha önce hiiiç bir erkeğin hiiiiç biyerine eli değmemiş çeyizi neyim bol çok kurnaz olmayan diri körpe baayanlar tercih edilir yaş sınrı 15 üstü 20 altıdır [ne sandınızsize deyzemi desin]ilgilenenlere