ule Allahın safı gözek:mymeka:plaka olarakmıı yoksamm coğrafi konum olarakmıı:roflol:
ule Allahın safı gözek:mymeka:
altın takı olarak trabzon setten aşşası kurtarmaz dedim.nerden çıkardın trabzonu:roflol:
zati başımda bi samsunlu var
2 karadenizli fazla gelir banadelikafadulden
birgün yoktum bu gözek armudu dağıtmış yine ortalığı
şimdi bunca sayfayı okuyamayacağım benim yakışıklı vede efendi oğullarıma talip varsa hamamda resim çektirip yollasınlar oğullarıma göstereceğim:icecream:
valla ablacım sen kaynana olarak riskli bi gruptasın:lepi:birgün yoktum bu gözek armudu dağıtmış yine ortalığı
şimdi bunca sayfayı okuyamayacağım benim yakışıklı vede efendi oğullarıma talip varsa hamamda resim çektirip yollasınlar oğullarıma göstereceğim:icecream:
valla ablacım sen kaynana olarak riskli bi gruptasın:lepi:
senin kadar güzel kaynanayla yapamam benbenneyaptımki
senle yarışamamda 2 günde çatlarım hasetimden:roflol::roflol::roflol:
vay anasını iki dakkada eledi:1ninca:ben benimle yarışacak değil süslenip püslenip gezecek gelin arıyorum sen geç o zaman sağ tarafakaydirigubbakcemile3 sıradakileri görelim
vay anasını iki dakkada eledi:1ninca:
sonra döndüğünde çok geç olabilir haberin olsun
(kendimi harbiden gelin kaynana programında gibi hissettim şu an:roflol::roflol:)
bakıyomda hoşuna gitti reyting uğruna ortalığı karıştıran yapımcı gözekne sandınn yeavrimm
kaynana buu tabü elerr
ahınısss böyle olursun:1shok::1shok:
bakıyomda hoşuna gitti reyting uğruna ortalığı karıştıran yapımcı gözek
vay anasını iki dakkada eledi:1ninca:
sonra döndüğünde çok geç olabilir haberin olsun
(kendimi harbiden gelin kaynana programında gibi hissettim şu an:roflol::roflol:)
hıh hem benim oğullarıma eş olma hemde bana gelin olma şerefine erişecek
hemde benim güzelliğimden şikayetçi olacak kusura bakma muşmulamkaydirigubbakcemile3
vışşşşşşşşşşşşşşşşş beaaaa
şekerimm çıktıııı
yok canım yaaa bizim aramızı kimse bozamazz aşkım balımmmm:asigim:zaten PC kafayı yedi ikide bir internetten düşüyorum
allah cezanı vermesin gözek armudu az daha senin yüzünden white kızımla aram bozuluyordukaydirigubbakcemile
whitegirlüm balım , şekerim
hepsi şaha geyik şey ediyoruz şuradadelikafadulden
zaten PC kafayı yedi ikide bir internetten düşüyorum
allah cezanı vermesin gözek armudu az daha senin yüzünden white kızımla aram bozuluyordukaydirigubbakcemile
whitegirlüm balım , şekerim
hepsi şaha geyik şey ediyoruz şuradadelikafadulden
yok canım yaaa bizim aramızı kimse bozamazz aşkım balımmmm:asigim:
sonuçta yarışma mantığıyla hareket ediyozz:lepi:
almassan almaa bana kısmetmi yokk.maaşallah doğalgaz kuyruğu gibi taliplerim bekliiiidelikafadulden
yok canım yaaa bizim aramızı kimse bozamazz aşkım balımmmm:asigim:
sonuçta yarışma mantığıyla hareket ediyozz:lepi:
almassan almaa bana kısmetmi yokk.maaşallah doğalgaz kuyruğu gibi taliplerim bekliiiidelikafadulden
evet canım ondanda olabilüüü belkimkaydirigubbakcemile5nie doğal gazz acebee
çok muu gazz kaçırıyonnkaydirigubbakcemile5