• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Size "Alıştık artık" dedirten şeyler neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Size "Alıştık artık" dedirten şeyler neler?

• Ankete Katılan
    21
Kanıksamak en tehlikelisi aslında..:KK14:

Torpile ..
Mühendislik mezunuyum, ingilizcem - bilgisayar bilgim var, benim okuduğum bölümü beğenmeyip bana internetten başvuru bile yaptırmayan - bakın beni eleyen demiyorum, başvuru bile yaptırmayan - bankaya 1000 liralık ofis çalışanı maaşımı almak için gittim ve benim başvurumu bile kabul etmeyen bankada bana işlem yapan personel 21 yaşında Üniversite öğrencisiydi.
Bu sadece örnek tabii, torpillerden ve işsizlikten bıktık ama alıştık, artık bi yere başvurmuyorum bile daha başvurmadan diyorlar torpilliler giriyor uğraşma vs, bende mühendislik okuyup 1000 liraya muhtaç olmaya devam, yazıklar olsun hakkımı yiyene hakkım haram olsun ne diyeyim :))

• Beğen
Reactions: K_G
Torpile ..
Mühendislik mezunuyum, ingilizcem - bilgisayar bilgim var, benim okuduğum bölümü beğenmeyip bana internetten başvuru bile yaptırmayan - bakın beni eleyen demiyorum, başvuru bile yaptırmayan - bankaya 1000 liralık ofis çalışanı maaşımı almak için gittim ve benim başvurumu bile kabul etmeyen bankada bana işlem yapan personel 21 yaşında Üniversite öğrencisiydi.
Bu sadece örnek tabii, torpillerden ve işsizlikten bıktık ama alıştık, artık bi yere başvurmuyorum bile daha başvurmadan diyorlar torpilliler giriyor uğraşma vs, bende mühendislik okuyup 1000 liraya muhtaç olmaya devam, yazıklar olsun hakkımı yiyene hakkım haram olsun ne diyeyim :))

Ağzınıza sağlık...

Etraf mühendis kaynıyor. Kimisi torpille işe giriyor. Kimisi mecburen ya da zaten işini sevmediği için 1000 tl ye razı oluyor. Piyasa düşüyor.

2000 -3000 maaş istediğinde, işveren senin yerine 2 tane tane eleman çalıştıracağını söylüyor.

Mühendislikte staj bulmak bile torpille...

....

Alışmadığımız ne kaldı ki?

Ben de insanların canı burnunda, sabırsız ve tahammülsüz olmasına alıştım.

Malesef ki toplum olarak şu yazılan herşeye alıştık

Alışmak yine iyi bir de alışamamak var insanı hayattan soğutur..

Kötülüklere, yalanlara, iftiralara ve iki yüzlülüğe alıştık artık maalesef.

Back
X