• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden Geliyor mu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi bltm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bltm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
246
197
103
35
Arkadaşlar mezi ve meni diye birşey var. ilişki sonrası sizden sıvı geliyor mu,ilişki sırasındaki sıvı değil.
çocugun benzemesi ile ilgili yazı var kadının menisi çok olursa çocuk anneye benzer diyor. çok nadir kişiden böyle bişey olduğunu duydum
kendisinden orgazm sonrası sıvı gelmeyip çocugu kendine benzeyen var mı?

:olamaz: :olamaz: :olamaz:
:KK57::KK57::KK57:
o_Oo_Oo_O
Yeminle 23 yaşındayım kk sayesinde yaşım artık 30 oldu teşekkürler efenimm:KK14::KK52:

Yazdiginiz seyin kaynagi nedir? Zaten 2 ihtimal var ya anneye ya babaya benzeyecek nedir bu telas

Kizlarim bana benzemiyor acaba neden🤔

Biyolojik olarak kadından meni gelmesi imkansız.Sperm içeren sıvıya meni deniyor çünkü bildiğimiz üzere.Kadından da orgazm esnasında sıvı gelmez ki

Biyolojik olarak kadından meni gelmesi imkansız.Sperm içeren sıvıya meni deniyor çünkü bildiğimiz üzere.Kadından da orgazm esnasında sıvı gelmez ki
kadınlar cinsellik üzerine konuşmayı ayıp karşıladığı için buraya yazma gereği duydum, eğer dediğiniz gibiyse çok mutlu olurum :)

Sanmıyorum size benzeyen gen yumurtanızda var meni yada meziyle ne alaka. Önemli olan yumurtanızdaki genetik

Kizlarim bana benzemiyor acaba neden🤔
benim anladığım kadarıyla kadın daha istekli olursa ki buna bağlı olarak vücut kimyası değişiyor ve baskın gelip çocuk ona benziyor, bununla ilgili dini yazılar mevcut bana mantıklı geldi. yazıda önce olma ile iligili yazması mantıklı gelmedide diğeri mantıklı bence

Sanmıyorum size benzeyen gen yumurtanızda var meni yada meziyle ne alaka. Önemli olan yumurtanızdaki genetik
yani bununla ilgili hadis de var "eğer öyle olmasa çocuk anneye nasıl benzer diyor" peygamber efendimiz, benim çocugum babaya benziyor. sonuçta 23 kromozon benden aldı bende gen aktardım mesele kimin baskın geldiği bence

yani bununla ilgili hadis de var "eğer öyle olmasa çocuk anneye nasıl benzer diyor" peygamber efendimiz, benim çocugum babaya benziyor. sonuçta 23 kromozon benden aldı bende gen aktardım mesele kimin baskın geldiği bence
Kuranin türkcesini okuyrum ama bununla ilgili hicbsey okumadim tabi daha cok var bitirmeme. Görürsem yazarim. Ee biz bi senedir denedgm icin artik ovülasyonda sifir zevkle yapiyoruz. Cocugum olsa kimseye benzemicek ozaman :))

Kuranin türkcesini okuyrum ama bununla ilgili hicbsey okumadim tabi daha cok var bitirmeme. Görürsem yazarim. Ee biz bi senedir denedgm icin artik ovülasyonda sifir zevkle yapiyoruz. Cocugum olsa kimseye benzemicek ozaman :))
babaya benzemezse gel bana söyle :) bunu duymaya ihtiyacım var :)))))

Back