sizdede oluyormu

h.mine

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
1.052
7
merhaba kasım anneleri ben 11+4 günlük anne adayıyım bazen karnıma dokundugum zaman pıt oıt atışlar duyuyorum eşimede gösterdim oda duydu sizde böyle birşey yaşayan varmı

evet canım banada oluyordu dr a sordum bana güldü..rahim ilk 3 ay leğen kemiği içinde olur..bebeğin ne hareketini ne de kalbini göremez hissedemessin dedi ilk gebeliklerde 20 haftada ikinci veya daha fazlasında 18.haftada filan hissedilir bebek hareketleri demişti..

ben de bugün 10+3 üm.sadece bulantıları hissediyorum hele de öğle saatlerinde :bbo:

h.mine bursa merkez demisin? hangi dr a gidiyorsun? a.s.

ben ilçede oturuyorum.selçuk beye gidiyorum.zübeyde hanımın doktorlarından.doğumunu nerede yapmayı düşünüyorsun.

hangi ilçe dogumuda medicalparkta düşünüyorum fiyatları uygun geldi sigortalılara normal 250 sezeryan 500'müş bi aksilik olmazsa orda düşünüyorum

ufff ben 11. haftadayım hala bulantılarım var bugünde üst üste 7 defa hapşırdım galiba grip oluyorum başım ağır geliyo :KK43: ve hala istifra ediyorum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ben m.k.paşada oturuyorum.doğumu büyük ihtimalle zübeyde hanımda yapıcam kısmetse.a.s.

X