• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizdede böyle Elti varmı ?

İşinin oldugunu söyle kısa kes, ben öyle yapıyorum.. Kusura bakma işim var, olmayan işlerimi sayıyorum sayıyorum, kendine iyi bak, görüşürüz, okadar

Arkadaşlar bir tane eltim var o kadar dedkoducu ki sülaleyi birbirine katıyor konuşmak istemyorum yazıdıklarına cevap vermiyorum arıyo 30 40 dk telefonda bana dedkodu anlatıyor bana ulaşamazsa eşimi annemi ve kardeşimi arıyor :KK43: daha önce tartıştık kayınvalidem idare et kızım o böyle işte dedi çocuklarıda küsmesin diye eltimde oda beni sevmiyor insanları birbirine düşürmeyi çok seviyor ama çok yüzsüz sürekli konuşmak istiyor yinede kayınvalidemide çok seviyorum her gittiğimizde oda oluyor ne yapıcam bilmiyorum ben :KK43: :KK43:
Valla bende var birbirine dusuremez de kinseyi okadar akil yok tanimadigim en yakin arkadasi hakkinda bile konusur. Benim hakkimda arkadaslarina ne anlattiysa bir irtamda karsilasirsak falan bana dusman dusman tavirlar sergilerler cok da tinnn... Sanirim 2 aydir falan gorusmuyorum. Aradi acmadim wp den musait degildim dedim. Sinra o da anladi. Arada sosyal medyada laf sokar ama ehegeh ahhh cinimmmm der gecerim...

Arkadaşlar bir tane eltim var o kadar dedkoducu ki sülaleyi birbirine katıyor konuşmak istemyorum yazıdıklarına cevap vermiyorum arıyo 30 40 dk telefonda bana dedkodu anlatıyor bana ulaşamazsa eşimi annemi ve kardeşimi arıyor :KK43: daha önce tartıştık kayınvalidem idare et kızım o böyle işte dedi çocuklarıda küsmesin diye eltimde oda beni sevmiyor insanları birbirine düşürmeyi çok seviyor ama çok yüzsüz sürekli konuşmak istiyor yinede kayınvalidemide çok seviyorum her gittiğimizde oda oluyor ne yapıcam bilmiyorum ben :KK43: :KK43:
Çok açık şekilde dedikodu günah ben dedikodu yapmak istemiyorum merak etmiyorum bana ne anlattıklarından deyin her seferinde.

Eltim annemi mi arayacak

Kendisinde benim numaram yoktur zira onunki bende yok

Annemin numarasını nereden neden bilsin ki

Annem ve eltim bir benim düğünde iki görümcemin düğünde karşılaştı

Aradığında bahane bulun dinlemeyin hiçbir şey bulamıyorsan sıkıştım tuvalete gireceğim deyin

Yani akıl istemişsiniz ama verilen her akıl için karşı çıkmaya bir cevabınız var. Anneni diyemiyor mu beni arama diye annenizin kardeşinizin numarası neden eltide var onu da anlamadım. Ne derseniz diyin konuşmak istemeyen konuşmaz. Açıkça beni arama dersiniz hadi diyemediniz her aradığında bir bahane bulun açmayın isterse bir milyon kere arasın engelleyin numarasını. Kayınvalidenize gidiyorsunuz diye eltiyle görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz. Hep yazmışsınız onu yapamam bunu yapamam e ne diyelim dinleyin madem eltinizi kolay gelsin.

Herkes şöyle samimi bulmuyorum böyle de diyorda kimse bu kız neden bu kadar yüzsüz hakketen demiyor:KK11:

Sizin yerinizde olsam telefonu açarım dedikoduyu anlatır hmm, anladım, iyiymiş gibi kısa cevaplar veririm. Ona istediği tepkiyi vermem yani. Bir süre sonra istediği tadı alamayınca zaten aramayı keser

Annen kardeşin engellesinler. Eşine de söyle bulaşmasını istemiyorsan açma diye. Bu kadar basit. Olmadı meydanda çarmıha gerer yakarsınız 🤗

Back