- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi Yenianne59
İşinin oldugunu söyle kısa kes, ben öyle yapıyorum.. Kusura bakma işim var, olmayan işlerimi sayıyorum sayıyorum, kendine iyi bak, görüşürüz, okadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende var birbirine dusuremez de kinseyi okadar akil yok tanimadigim en yakin arkadasi hakkinda bile konusur. Benim hakkimda arkadaslarina ne anlattiysa bir irtamda karsilasirsak falan bana dusman dusman tavirlar sergilerler cok da tinnn... Sanirim 2 aydir falan gorusmuyorum. Aradi acmadim wp den musait degildim dedim. Sinra o da anladi. Arada sosyal medyada laf sokar ama ehegeh ahhh cinimmmm der gecerim...Arkadaşlar bir tane eltim var o kadar dedkoducu ki sülaleyi birbirine katıyor konuşmak istemyorum yazıdıklarına cevap vermiyorum arıyo 30 40 dk telefonda bana dedkodu anlatıyor bana ulaşamazsa eşimi annemi ve kardeşimi arıyor daha önce tartıştık kayınvalidem idare et kızım o böyle işte dedi çocuklarıda küsmesin diye eltimde oda beni sevmiyor insanları birbirine düşürmeyi çok seviyor ama çok yüzsüz sürekli konuşmak istiyor yinede kayınvalidemide çok seviyorum her gittiğimizde oda oluyor ne yapıcam bilmiyorum ben
Çok açık şekilde dedikodu günah ben dedikodu yapmak istemiyorum merak etmiyorum bana ne anlattıklarından deyin her seferinde.Arkadaşlar bir tane eltim var o kadar dedkoducu ki sülaleyi birbirine katıyor konuşmak istemyorum yazıdıklarına cevap vermiyorum arıyo 30 40 dk telefonda bana dedkodu anlatıyor bana ulaşamazsa eşimi annemi ve kardeşimi arıyor daha önce tartıştık kayınvalidem idare et kızım o böyle işte dedi çocuklarıda küsmesin diye eltimde oda beni sevmiyor insanları birbirine düşürmeyi çok seviyor ama çok yüzsüz sürekli konuşmak istiyor yinede kayınvalidemide çok seviyorum her gittiğimizde oda oluyor ne yapıcam bilmiyorum ben
Herkes şöyle samimi bulmuyorum böyle de diyorda kimse bu kız neden bu kadar yüzsüz hakketen demiyor