• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizdede böyle Elti varmı ?

Yenianne59

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.424
983
123
Arkadaşlar bir tane eltim var o kadar dedkoducu ki sülaleyi birbirine katıyor konuşmak istemyorum yazıdıklarına cevap vermiyorum arıyo 30 40 dk telefonda bana dedkodu anlatıyor bana ulaşamazsa eşimi annemi ve kardeşimi arıyor :( daha önce tartıştık kayınvalidem idare et kızım o böyle işte dedi çocuklarıda küsmesin diye eltimde oda beni sevmiyor insanları birbirine düşürmeyi çok seviyor ama çok yüzsüz sürekli konuşmak istiyor yinede kayınvalidemide çok seviyorum her gittiğimizde oda oluyor ne yapıcam bilmiyorum ben :( :(

Ben sizin gibi iletisim kurmak istemedigi halde kuranlari anlamiyorum yahu. Konusmak istemiyorsan nasil bir insan 40 dakika konusabilir? Arasin yani eşini nolmuş eşin 40 dakika dedikodu mu dinliyor acmasin veya arama mesgulum desin. Annenin kardesinin de eltinle gorusme zorunlulugu yok. Benim annem eltimi bir tek dugunumde gormustur yani.

Kvlerde bir araya gelince selamlasir gecersin amma zorlaştiriyorsunuz şu hayati.

İşsizlikten çenesine vurmuş herhalde.. Engelleyin. Konuşmayın. Sorarsa, ben dedikoduya gelemiyorum. Sen içini döküp rahatlıyorsun ama bu seferde ben doluyorum migrenim tutuyor diyin. Kv'nizde görürseniz eltinizi uzaklaşın, duymamazlıktan gelin. Başka birisiyle muhabbet edin. Gerekirse aynı gün gitmeyin.

Arkadaşlar şöyle diyim eşim abisine ve yeğenine çok düşkün hiç laf söyletmiyor bir olay oluyor diyorum ki bana anlatma bn dinlemek istemiyorum diyoki tamam sen yorum yapma ama ben yinede anlatcam 15 gündür mesajına cevap vermiyorum dün 50 kere aradı en sonunda açmak zorunda kaldım bu sefer eşim diyor bana şu kızı bulaştırma çünkü onu arıyor

Arkadaşlar şöyle diyim eşim abisine ve yeğenine çok düşkün hiç laf söyletmiyor bir olay oluyor diyorum ki bana anlatma bn dinlemek istemiyorum diyoki tamam sen yorum yapma ama ben yinede anlatcam 15 gündür mesajına cevap vermiyorum dün 50 kere aradı en sonunda açmak zorunda kaldım bu sefer eşim diyor bana şu kızı bulaştırma çünkü onu arıyor

Ailecek numarayı engellemek bu kadar zor olmamalı!

Tabiki zor değil ama eşim yeğenini görsün istiyor ve kayın validemle altlı üstlü otuuyorlar her gittiğimizde aşağıda bitiyor

Senin anneni kardeşini arayabilecek kadar nasıl içine soktun ki bu hatunu. :KK43: Yüzsüzse sende arsız ol. Annemi kardeşimi arama de. Anlamayana napacaksın mecbur söyleyeceksin. Aramalarına ve mesajlarına cevap verme. Görüştüğünde de merhabadan öteye geçme başkalarıyla muhabbet et onunla etme anlayacaktır.:super:
Oldu olduda onuda anlamadı. Ben dedikoduyu sevmiyorum kimin hakkında konuştuysan onu görünce yüzüm kızarıyor, utanıyorum belli edicem birgün herşeyi dökücem de korksun :KK28:

Abisine yegenine cok duskun olup laf soyletmiyorsa birak eşin ugraşsin o zaman. Hem laf soyletme, hem bana bulastirma oldu başka? Laf soyletmiyorsa kendisi de ugrasacak, birak arasin eşini. Siz de aşırı pasifsiniz valla zaten regl olcam olamadim şu halimle o elti bende olsa paralardim heralde.

Abisine yegenine cok duskun olup laf soyletmiyorsa birak eşin ugraşsin o zaman. Hem laf soyletme, hem bana bulastirma oldu başka? Laf soyletmiyorsa kendisi de ugrasacak, birak arasin eşini. Siz de aşırı pasifsiniz valla zaten regl olcam olamadim şu halimle o elti bende olsa paralardim heralde.
:) ya bende zamanında çok söylendim arama beni görüşmek istemyorum samimiyeti sevmiyorum dedim ya o kadar yüzsüz ki kıçım kıçım yine yanaşıyor kavga ettik defalarca çocuğınu kullanarak her ben gittiğimde geliyor kayın validemde sen idare et demiyor mu fıttırıyorum

İşsizlikten çenesine vurmuş herhalde.. Engelleyin. Konuşmayın. Sorarsa, ben dedikoduya gelemiyorum. Sen içini döküp rahatlıyorsun ama bu seferde ben doluyorum migrenim tutuyor diyin. Kv'nizde görürseniz eltinizi uzaklaşın, duymamazlıktan gelin. Başka birisiyle muhabbet edin. Gerekirse aynı gün gitmeyin.
Tam olarak işsiz çocuğuna evde olduğu halde kayınvalidem bakyor kendisi ya sigarada ya telefonda başka hiç birşey yapmıyor :KK12:

Eşine söyleme o zaman beni arıyor, açmıyorum diye... Direk eşin kendini arıyor sansın... Hem dinlemeyin siz de. Başkalarının lafını yapma benim yanımda ya başka konuşacak konun mu kalmadı senin de, her geldiğimde aynı şey de... Ne kadar sinir bozucu insanlar var ya.

Sende üsluplu bir dille konuş ve dedikodu yapma de farklı şeyler yapmaya çalış birlikte vakti kalmasın dedikoduya 😅🙊 seni seviyor ve bence sende onu seviyorsun.. dost acı söyler de ve gir konuya .. baktin devam ediyor boşver günaha girmeyelim hadi bi çay delmeyelim de öyle öyle alışır oda

Tabiki zor değil ama eşim yeğenini görsün istiyor ve kayın validemle altlı üstlü otuuyorlar her gittiğimizde aşağıda bitiyor
Eşiniz normal değil. Her gün görünce n'oluyormuş? Eltiye ne yani? Görmesini istiyorsa eşiniz, kendisi arasın veya telefona cevap versin. Ne eltiymiş ya! Herkes hoşnut tutmaya çalışıyor. Aile içi huzur önemli değil. Önemli olan eltinin huzuru..

Kedi köpek gibiyiz zaten hayır insanda biraz gurur olmalı konuşmuyorum anlatma diyorum anlatırken yorum bile yapmıyorum başka şeylerle uğraşıyorum bi gün dedim ki sen benim dostum değilsin seninle hiç bişey hakkında konuşma istemiyorum gisiyo millete dedikodumu yapıyo benimle hala konusmaya devam ediyo ben bana öyle yapan kişinin suratına bakmam bu nasıl bi yüzsüzlüktür

Bende bu 'idare et o boyle bırı' kafasını anlamıyorum. Anlamak istemiyorum daha dogrusu.
Etmiyorum. Mecbur degılım.
Ben buyum diyenler var Bır de, sen buysan ben yokum.

Sizde rahatsızsanız konusmayin, telde otuz kırk dk konusup dedikodu anlatıyor demeyin.
En fazla bı dk tutar sizi telde istemiyorsanız, kırk dk dedikodu dinleyip uf mecburi konusuyorum demeyin.

Eltimde kendini kurnaz zanneden bir cahil. Ortalığı karıştırma potansiyeli var. Ama ne eşim ne de ben fırsat vermeyiz. Eşim bana sen görüşme o kız senin kaleminde değil der. Ben de binde bir bulundukları şehre gidersek saygı çerçevesinde görüşüyorum. Siz çok yüz vermişsiniz başka açıklaması yök. Ciddi ciddi konuşun

Valla delinin hakkından daha deli gelir. AYYY NEGATİFE BOĞUYORSUN BENİ DAYANAMAYACAĞIM TÜNELE GİRİYORUZ KİB BYE de şak diye kapat.
kaynanan sana demez bu böyle idare et diye, ona der bizimki deli idare et diye.

Annenin kardeşinin telefonu eltine nasıl gitti hiç anlamadım.

Böyle konuşmak istemiyorum ama konusmak zorunda kalıyorum diyenleri dürüst bulmuyorum. Örneklerini gördüm.
Kadının arkadasndan ayy dedikoducu şöyle kötü böyle kötü deyip deyip. Arayinca ya da görünce ayy canim ya özlemişim gibi ya da o telefon 50 dak kapanmaz sonra deyince neden kapatmıyorsun sevmiyosan nasil kapatayim konuşuyor diyorlar.
Anlatabildim mi?
Konuşmak istemeyen konuşmaz bu kadar.

Back