• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizde whatsappte bu sorunu yasiyor musunuz yoksa oyuna mi geliyorum?

trueblue_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
50
23
88
karsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.

sizde bu sorunu yasiyor musunuz? ya da bunu yapmani bir yolu var da oyuna mi geliyorum?

Görüldü kapatıyor olabilir. Açmadan siliyorsa da mavi tik olmaz gride kalır. Çift çizgi olması iletilmiş demek, hiç başıma gelmedi ve duymadım da. İnandırıcı değil.
bende inanmiyorum ama yillardir olmadi böyle bir sey o yüzden hemen yargilamak ta istemiyorum ama icim cok huzursuz

karsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.

sizde bu sorunu yasiyor musunuz? ya da bunu yapmani bir yolu var da oyuna mi geliyorum?
o an görüldüyü kapatıyor size yazdıgı zaman geri açıyor kendini zeki sanan insan

wifi kapat yada hücresel veriyi mavi tık gitmez okuyabilirsin watsapı tekrar yükleyin olmadı gene sorun varsa oyuna geliyorsun

Back