burda maviorkide34 isimli kullanıcının yurtdışına gönderilen kan testi pozitif çıkmıştı, yanlış pozitifti.
durumunuzu çok net anlamadım ama kuzenim için amniyosentezde yüzde 90 down sendeolmlu demişlerdi. zaten ense kalınlığı vsden dolayı amniyosenteze yönlendirdiler. hiçbir şeyi olmadan doğdu. şimdi 15 yaşında. bence sağlığınıza olumsuz etki etmedikçe aldırmayın...
BUDA -nemesis- isimli kullanıcının yazısı. yazışırsan -nemesis- diye yazış, aktif bi üye
işte nemesis isimli kullanıcının kuzenine öyle demişler, ben alıntı yaparak aynen yapıştırdım. verdiğim linkten ulaşıp ayrıntılı olarak sorabilirsin..
kendime gelince, ben her halukarda sonuna kadar gideceğim Rabbim ne gösterirse razıyım. kaç haftalık oldu bebeğin*
merhaba; suna durumunuz nedir acaba ?17 haftalık su an
Mrh simdi gordum yazinizi maalesef amniyosentez sonuclarimzda kotu cikti 3 ay oldu bebegimle vedalastim ...merhaba; suna durumunuz nedir acaba ?
Geçmiş olsun.Mrh simdi gordum yazinizi maalesef amniyosentez sonuclarimzda kotu cikti 3 ay oldu bebegimle vedalastim ...
SagolunGeçmiş olsun.
1 ayı geçmiş siz bunu yazalı. Ne yaptınız sonuç ne oldu?Ben 12+ 2 ense kalınlığının 5.2 olduğunu öğrendim. 12+5 de cvs yaptırdım ve sonuç trinomi 21 çıktı. Dr kesinlikle yaşamaz hatta belki şimdi bile kalbi durmuştur dedi. Benimle aynı durumda olupta bebeği sağlıklı olan var mı. Çok acil cvp ne olur...
.prenatal tanı testlerindede yalancı pozitif çıkanlar var malesef.
Son durumunuz nedir acaba aynı teşhisi dün banada koydular yıkılmış durumdayımBen 12+ 2 ense kalınlığının 5.2 olduğunu öğrendim. 12+5 de cvs yaptırdım ve sonuç trinomi 21 çıktı. Dr kesinlikle yaşamaz hatta belki şimdi bile kalbi durmuştur dedi. Benimle aynı durumda olupta bebeği sağlıklı olan var mı. Çok acil cvp ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?