hayır, annenin kanından yapılan fetal dna testinin yanlış pozitif çıkma ihtimali , yani yanlış pozitiflik oranı küçümsenmeyecek kadar var, yabancı sitelerde çok örnekleri var, wrong positive fetal dna test vb.. cümlelerle aratırsanız örnekler çıkıyor karşınıza, google translateri kullanabilirsiniz çeviri için.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizde veya yakınlarınızda cvs veya aminyosentezi kötü çıkıp sağlıklı bebeği olan oldumu?
- Konu Sahibi 31 temmuz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
burda maviorkide34 isimli kullanıcının yurtdışına gönderilen kan testi pozitif çıkmıştı, yanlış pozitifti.
Bu yazdıklarınızla benim gibi olan ınsanları cok umıtlendırıyosunuz lutfen gerceklık payı olmayan bir tanıdıgımın tandıgı ya da bılmem kımın cocugu dıye ornekler vermeyın bu zaten yeterınce zor bır karar turkıye sartları maddi durum bebegın saglında neler olabılıcek endısesı yasanan travma yeterınce zor kotu aglamaktan gozumde yas kalmadı
sizi çok iyi anlıyorum, keşke okuduklarımı not alsaydım, kimbilir hangi topikte yazdılar, ama hiç kimse yalandan benim ablamın şöyle çıktı vs.. diye yazmaz., şuda var amniyosentez sonucu doğruda olabilir, yanlışta olabilir. çoğu insan aldırmayı seçtikleri için doğumdan sonrası bilinmiyor pek fazla.
durumunuzu çok net anlamadım ama kuzenim için amniyosentezde yüzde 90 down sendeolmlu demişlerdi. zaten ense kalınlığı vsden dolayı amniyosenteze yönlendirdiler. hiçbir şeyi olmadan doğdu. şimdi 15 yaşında. bence sağlığınıza olumsuz etki etmedikçe aldırmayın...
BUDA -nemesis- isimli kullanıcının yazısı. yazışırsan -nemesis- diye yazış, aktif bi üye
BUDA -nemesis- isimli kullanıcının yazısı. yazışırsan -nemesis- diye yazış, aktif bi üye
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/nemesis.824629/
profilinin linkini attım burdan girersen daha kolay bulursun.
profilinin linkini attım burdan girersen daha kolay bulursun.
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
durumunuzu çok net anlamadım ama kuzenim için amniyosentezde yüzde 90 down sendeolmlu demişlerdi. zaten ense kalınlığı vsden dolayı amniyosenteze yönlendirdiler. hiçbir şeyi olmadan doğdu. şimdi 15 yaşında. bence sağlığınıza olumsuz etki etmedikçe aldırmayın...
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
Ben seni anlıyorum sende aynı durumdasın kendine gore bır umut bır yol bulmussun haklısında belki umut olmadan olmaz amnıyosentez %100 nerdeyse %90 degil bılıyosun
Ayrıca zaten ben kendımı dusunmuyorm ki dıyelım ki bu hıkayelerden etkılendık bizde bırer mucıze oluruz dedık bekledık ılerıde saglık sorunu olup daha kotu bı hale de gelebılırız gebelıkte o yuzden esaslıca dusunmek lazım sen kalbının sesını dinle
Ben henuz karar vermedim zaten beklicem organ takıbı yapıcam bı kac uzmanla gorusucem hakkımızda hayırlısı
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
işte nemesis isimli kullanıcının kuzenine öyle demişler, ben alıntı yaparak aynen yapıştırdım. verdiğim linkten ulaşıp ayrıntılı olarak sorabilirsin..
kendime gelince, ben her halukarda sonuna kadar gideceğim Rabbim ne gösterirse razıyım. kaç haftalık oldu bebeğin*
17 haftalık su an
merhaba; suna durumunuz nedir acaba ?17 haftalık su an
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
Mrh simdi gordum yazinizi maalesef amniyosentez sonuclarimzda kotu cikti 3 ay oldu bebegimle vedalastim ...merhaba; suna durumunuz nedir acaba ?
Geçmiş olsun.Mrh simdi gordum yazinizi maalesef amniyosentez sonuclarimzda kotu cikti 3 ay oldu bebegimle vedalastim ...
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
SagolunGeçmiş olsun.
- 27 Ekim 2017
- 18
- 30
- 88
1 ayı geçmiş siz bunu yazalı. Ne yaptınız sonuç ne oldu?Ben 12+ 2 ense kalınlığının 5.2 olduğunu öğrendim. 12+5 de cvs yaptırdım ve sonuç trinomi 21 çıktı. Dr kesinlikle yaşamaz hatta belki şimdi bile kalbi durmuştur dedi. Benimle aynı durumda olupta bebeği sağlıklı olan var mı. Çok acil cvp ne olur...
- 12 Temmuz 2006
- 358
- 428
- 628
.prenatal tanı testlerindede yalancı pozitif çıkanlar var malesef.
Harmony test sonucum down sendromu riskine %99'dan daha fazla diyor. Gelecek hafta Aniyosentez yapılacak. İnşallah o yalancı pozitiflerden biri de ben olurum
Son durumunuz nedir acaba aynı teşhisi dün banada koydular yıkılmış durumdayımBen 12+ 2 ense kalınlığının 5.2 olduğunu öğrendim. 12+5 de cvs yaptırdım ve sonuç trinomi 21 çıktı. Dr kesinlikle yaşamaz hatta belki şimdi bile kalbi durmuştur dedi. Benimle aynı durumda olupta bebeği sağlıklı olan var mı. Çok acil cvp ne olur...