Ben bu sitede birkaç yerde rastladim aminyosentezi kötü çıkıp sağlıklı bebeği olana, nipt testi yaptirip % 99 doğru sonuç denilip yanlış pozitif sonucu gelene, başka bir yerdede cvs kötü sonuç alıp aminyosentezi iyi çıkana. Şu anda benimde cvs sonucum kötü çıktı, cvs plesentadan erken haftalarda parca alinip genetik teste gonderilme işlemi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizde veya yakınlarınızda cvs veya aminyosentezi kötü çıkıp sağlıklı bebeği olan oldumu?
- Konu Sahibi 31 temmuz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
İnşallah sizde de yanılma olurBen bu sitede birkaç yerde rastladim aminyosentezi kötü çıkıp sağlıklı bebeği olana, nipt testi yaptirip % 99 doğru sonuç denilip yanlış pozitif sonucu gelene, başka bir yerdede cvs kötü sonuç alıp aminyosentezi iyi çıkana. Şu anda benimde cvs sonucum kötü çıktı, cvs plesentadan erken haftalarda parca alinip genetik teste gonderilme işlemi.
Nift testinde % 99 pozitif çıksa bile %1 lik yanılma oyu oluyor benim bi tanıdığımda amniyosentezde bile yanılma oldu ama sanırım bu milyonda bir olur laboratuvar hatası olmuş sanırım
Genelde en güvenilir amniyosentezdir cvs de aynı şekilde yanılma payı vardır ultrason sonuçlarınız nasıl
People
31) e... (mühendis)29.04.2014 1032
merhaba hocam bize de cvs yapıldı ve sonuç trizomi 16 çıktı bizde bu sonucun amniyosentezle desteklenmesini istedik ve amniyosentez yapıldı bebek normal çıktı.fakat o esnada bebek düştü.fetal doku örneği alındı o da normal çıktı.bunun anlamı nedir bu makalede anlattığınız duruma çok benziyor.CPM durumunu taşıyan bebeklerin sağlıklı doğma ve yaşama durumları var mıdır?teşekkürler
Beğen
[bu başka bi siteden alınmıştır medimagazin sitesi]
merhaba hocam bize de cvs yapıldı ve sonuç trizomi 16 çıktı bizde bu sonucun amniyosentezle desteklenmesini istedik ve amniyosentez yapıldı bebek normal çıktı.fakat o esnada bebek düştü.fetal doku örneği alındı o da normal çıktı.bunun anlamı nedir bu makalede anlattığınız duruma çok benziyor.CPM durumunu taşıyan bebeklerin sağlıklı doğma ve yaşama durumları var mıdır?teşekkürler
Beğen
- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
İnşlh seninde yanılmıştır aminosentez riskli işte birazPeople
Beğen
Benim ablamada bebek down dediler bebeğin sıvısından aldılar oda kötü çıktı ama ablam aglaya zirlaya dogurdu şimdi bildiğin akıl küpü tamamen gereksiz bence bu testler ve ben yaptirmayacagim çünkü benim bebeğim ne olursa olsun rabbime emanet ettim sende bozma moralini ve Allaha Sığın
Minikkuala, 14 Kasım 2016 Şikayet EtFavorilere Ekle#44Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
buda başka bir örnek bizim üyelerden.
Minikkuala, 14 Kasım 2016 Şikayet EtFavorilere Ekle#44Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
buda başka bir örnek bizim üyelerden.
- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
durumunuzu çok net anlamadım ama kuzenim için amniyosentezde yüzde 90 down sendeolmlu demişlerdi. zaten ense kalınlığı vsden dolayı amniyosenteze yönlendirdiler. hiçbir şeyi olmadan doğdu. şimdi 15 yaşında. bence sağlığınıza olumsuz etki etmedikçe aldırmayın...
buda -nemesis- isimli kullanıcımızın diğere mesajıma verdiği cvp.
buda -nemesis- isimli kullanıcımızın diğere mesajıma verdiği cvp.
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
Bende ayni durumdayim fetal dna testim trizomi 21 cikti amniyosentez ypildi ilk asamasi ayni sonuc degismedi sizin sonuclar. Nasil? Test sonuclari cikmistirben harmony yaptırdım sonuç bekliyorum. kötü çıkarsa allah korusun amniyosentezi düşünmeden yaptırırım.
sonuç olumsuz çıkarsa nasıl davranacağınız önemli olan, downlu bir çocuğa bakabilecek durumda mısınız? maddi- manevi? önemli olan bu bence.
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
Ben bu sitede birkaç yerde rastladim aminyosentezi kötü çıkıp sağlıklı bebeği olana, nipt testi yaptirip % 99 doğru sonuç denilip yanlış pozitif sonucu gelene, başka bir yerdede cvs kötü sonuç alıp aminyosentezi iyi çıkana. Şu anda benimde cvs sonucum kötü çıktı, cvs plesentadan erken haftalarda parca alinip genetik teste gonderilme işlemi.
Bir kac kisi de rastladim demissin kimler hatirliyomusn ? Cunku soyle bir bilgi var genelde ortada bana da down teshisi ya da riski soylendi halbuki soylenen ultrason yani yuzdesi dusuk tarama testleri ama bana kan ve amniyo sentez ile net teshis konuldu
- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
facede bir arkadaş anlatmıştı, tv proğramında bi doktor amniyosentezi anlatıyormuş, bi izleyici bağlanıp, benim çocuğumun aminyosentezi kötü çıktı ama bebeğim sağlıklı demiş, doktorda, - en güvenilir kordosentez demiş.
kordon sentezde amnıyosentezde eşit diye bılıyorum ayrıca dna testi de var artık cok guvenılır