Sizde Transver Sonrasi Lukrin Kullandinizmi

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
Selam Kizlar Bugun Transverimin 5 Inci Gunu Beklemek Cok Zor Ben Cok Yatmiyorum Acaba Hatami Yapiyorum Evdeyim Is Falan Yapmiyorum Ama Yatmiyorumda Siz Neler Yaptiniz Ben Hala Lucrin Igne Gunde 10 Doz Oluyorum Pregnil Ignede Oldum Sizde Olmusmuydunuz Birde Basariya Ulasanlar Belirtiniz Oldumu Hissettinizmi

gökümser lukrinin transferden sonra kullanıldığını bilmiyordum benim transferlerimden sonra progesteron+folik asit+bebek aspirini kullanıldı bunları ilk defa duydum dokktorunun tavsiyesiyle kullanıyorsun değilmi birazdan arkadaşlar cevap yazarlar bende öğrenirim.Bu arada hayırlı olsun çok ağır işler yapmadıktan sonra kendini yormamak koşuluyla her şey yapabilirsin illa yatağa çakılıp kalacaksın diye bir kaide yok.belirtiye gelince en iyisi belirti aramamak kişiden kişiye değişebiliyor birde biz ilaçlar kullandığımız için aldatıcı olabilir o yüzden sakin olup beklemekten başka çare yok canım inşallah gönlünün istediğine kavuşursun

Selam Kizlar Bugun Transverimin 5 Inci Gunu Beklemek Cok Zor Ben Cok Yatmiyorum Acaba Hatami Yapiyorum Evdeyim Is Falan Yapmiyorum Ama Yatmiyorumda Siz Neler Yaptiniz Ben Hala Lucrin Igne Gunde 10 Doz Oluyorum Pregnil Ignede Oldum Sizde Olmusmuydunuz Birde Basariya Ulasanlar Belirtiniz Oldumu Hissettinizmi

Arkadsım ben tüp bebek denememde transferden sonra folik asit-coraspin-tetra-pradrol-crinone jel kullandım başka kullanmadım. lucrini yumurta toplanmadan kullanmıştım..

X