bu sorum tum anne adaylarına kızlar sızde de oluyormu bılmıyorum ama ben korkuyorum 29. haftamdayım hamılelıgm basından berı bebegıme bısey olcak hasta dogacak yada allah korusun ölecek dıye korkuyorum ılk bebegımı kaybettım ve bende psikolojik olarak yer ettı bebegıme bısey alırken gıymeyı yada kullanmayı nasıp edecek mı dıye dusunmeden kendımı alamıyorum kendımı zorluyorum aklıma kotu seyler getırmıcem dıye ama olmuyor gelıverıyor bebegımı kaybetmek ıstemıyorum inş allahım bebeklerımızı bize bagıslar
canım ben de de var o. benim ilk hamilelğim ama bebeğime eşya alamıyorum. hele doğsun da diyorum onlar kolay. ben besleyemediğim için çok korkuyorum.13. hafta bitti bugün ama benim bulantılarım hala devam ediyr.....geçmeyecek korkuysu var ben de de.ALLAH bize yardım etsin.
canımsın benim sen ya:teselli:
bende ilk bebeğimi kaybettim.4.5 aylık filandı hemde..
kızımda aynı duyguları bende yaşadım..çok çok zor oldu.hatta 3.ayımda işimden ayrıldım filan hani stresimle rahat kafamı veremiyorum diye.
canım Allah büyük.sen duanıet bol bol.
birde bir kağıda abdest alıp Ayetel Kürsi,Felak ve Nas'ı yaz.7 kat naylonla onu.kalp tarafına as.soluna yani..
hiç çıkarma onu.o seni ve bebeğini koruyacaktır Allahın izni ile.
doğumdan sonrada bebeğine asarsın.benim kızım 6 aylık olacak hala asılıdır.
bu sorum tum anne adaylarına kızlar sızde de oluyormu bılmıyorum ama ben korkuyorum 29. haftamdayım hamılelıgm basından berı bebegıme bısey olcak hasta dogacak yada allah korusun ölecek dıye korkuyorum ılk bebegımı kaybettım ve bende psikolojik olarak yer ettı bebegıme bısey alırken gıymeyı yada kullanmayı nasıp edecek mı dıye dusunmeden kendımı alamıyorum kendımı zorluyorum aklıma kotu seyler getırmıcem dıye ama olmuyor gelıverıyor bebegımı kaybetmek ıstemıyorum inş allahım bebeklerımızı bize bagıslar