- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
- Konu Sahibi Adanali0134
-
Bi bukadar daha şiş kalıcam desenizeHamilelik boyunca şiş kalmıyor. Benim bulantılarım ve şişliğim 12. Haftada geçmişti. Ama sonlara doğru yine şişiyor
Benim de 5. haftanın içinde şu anda. Göğüslerim fena, sütyenim olmuyor bile. Etrafında ki damarlar çıktı harita gibi duruyor. Çok normal sanırım.Kızlar merhaba, ben daha yolun çok başındayım.
Ama bu şişkinlik, özellikle göğüslerimdeki beni mahvediyor. Üstüne yatamıyorum, sütyen ızdırap geliyor, zaten büyüklerdi, daha ilk ayda dev gibi oldular. Sizlerden de böyle bişey yaşayan, masum bişeyler yiyip içip bu şişliği gideren oldu mu?
Yaklaşık10-12 hafta arası karnın be göğsün şiş kalacakKızlar merhaba, ben daha yolun çok başındayım.
Ama bu şişkinlik, özellikle göğüslerimdeki beni mahvediyor. Üstüne yatamıyorum, sütyen ızdırap geliyor, zaten büyüklerdi, daha ilk ayda dev gibi oldular. Sizlerden de böyle bişey yaşayan, masum bişeyler yiyip içip bu şişliği gideren oldu mu?
Benim tişörtüm değince ya da biraz onlar hareket edince hemen ağrı ve hassaslık vardı o demler destekli sütyen kullanıp rahat etmiştim. Koruyucu kalkan gibiKızlar merhaba, ben daha yolun çok başındayım.
Bi bukadar daha şiş kalıcam desenizeRabbimin gücüne gitmesin tabi de, lömbür lömbürüm
Yaaa sanırım ben de 100ü görücem. Çok teşekkür ederim önerileriniz içinbende normalde 90-95 D bedenim gebelikte - şu an 25+3 haftayım - 100 e çıktıilk 3 ay ağrı,şişlik rahatsız ediyor ama sonra hafifliyor ve sende alışıyorsun zaten..balensiz sütyen,sporcu sütyeni ya da emzirme sütyeni tavsiye ederim..acıtmadan toplu tutuyor hemde sıkmıyor..Hergün yapabilirsen hafif bir nemlendirici ile aşağıdan yukarı doğru hafifçe kremle masaj yapabilirsin..Ben faydasını gördüm..imkan varsa da bolca deniz ya da havuza gidip yüzün.. Şimdiden kolay gelsin :))
Cnm senin gogus uclarinda bi acilma catlamaya benzer bisy var miBenim de 5. haftanın içinde şu anda. Göğüslerim fena, sütyenim olmuyor bile. Etrafında ki damarlar çıktı harita gibi duruyor. Çok normal sanırım.
Evet canm var, 1 hafta da uçları büyüdü bildiğin.Cnm senin gogus uclarinda bi acilma catlamaya benzer bisy var mi
Saol cnm. Bende var ama test yaptm henuz bisy cikmadi bel agrim basldi insllh olmamEvet canm var, 1 hafta da uçları büyüdü bildiğin.
İnşallah. Canım , bel ağrısı gebelikte de var. Ben bildiğin regl sancısı çektim. O yüzden sabırla bekle. Yeniden test yaptınmı?Saol cnm. Bende var ama test yaptm henuz bisy cikmadi bel agrim basldi insllh olmam
Bugun yaptm cnm saat 6 gibi tertemiz beyaz ciktiİnşallah. Canım , bel ağrısı gebelikte de var. Ben bildiğin regl sancısı çektim. O yüzden sabırla bekle. Yeniden test yaptınmı?
Ben idrar testine pek inanmıyorum. Kan tahlili en iyisiBugun yaptm cnm saat 6 gibi tertemiz beyaz cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?