sizde de böyle oluyormu?

sxuxperanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
642
0
Arkadaşlar ben bilgisayar başındayken hatta özellikle kadınlar kulübündeyken ne komşu,ne arkadaş,ne çarşı ,ne pazar hiç birşeyle ve hiç kimseyle ilgilenmek istemiyorum.çocuklar ve ev işide olmasa kalkmıcam şurdan...naniknanik

tabii ev hanımları için geçerli bu lafım konu komşu küstü vallaha ne yapıyosun evde bu kadar diyolar sırnaşık şey :teytey:

sizinde oluyormu çevrenizden aldığınız tepkiler fisfisfis

canım haklısın
burası bambaska bir yer çok güzel site burası
insanın basından kalkası gelmiyor rüyalarıma bile girdiği oluyor
çoğu zamanda basından kalkamamktan işimi bile yapamadığım zamanlar oluyor
burdaki arkadaslar mükemmel ötesi insanlar
hepsini birbirinie yardım etmek için elinden elini yapıyor
dediğim gibi arkadaslıklar dostluklar bambaska burda
kısacası bağımılık yapıyor burası sigara gibi bişey yani
en büyük kk

bende ev hanımıyım inan bende hiç kalkmıyorum bazen evin işini bile yapmıyorum.çok tatlı bir komşum bana biraz daha bilgisayarın önünde oturursan sana virüs bulaşacak diyor :))))))))

Benim arkadaslarim yüzümü göremio:)
Du bu iki yil öncesine kadardi ama hic tavsiye etmiyorum iki yildir düzenli calisiyorum ama hala her bos vaktimi burda gecirdigim icin herkes gibi zinde dinlenmis olarak gidemiyorum sürekli uykusuz:KK43:

Ben eşimi bile aramayı unutuyorum gün içinde burda olunca.Ders çalışmak için kendimle çok savaş veriyorum pc başından kalkayım diye.Ama bi çok sıkıntımı da burda unutuyorum.Oturduğum yerde hiç arakadaşım yok yeni taşındım.KK olmasa kafayı yerdim heralde:enbuyukkk:

canım haklısın
burası bambaska bir yer çok güzel site burası
insanın basından kalkası gelmiyor rüyalarıma bile girdiği oluyor
çoğu zamanda basından kalkamamktan işimi bile yapamadığım zamanlar oluyor
burdaki arkadaslar mükemmel ötesi insanlar
hepsini birbirinie yardım etmek için elinden elini yapıyor
dediğim gibi arkadaslıklar dostluklar bambaska burda
kısacası bağımılık yapıyor burası sigara gibi bişey yani
en büyük kk

dediklerine harfi harfine katılıyorum çok güzel ifade etmişsin,a.s.

evet çok haklısınız insan kk ya girince zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor benimde işler dolayısıyla aksayabiliyor.iyiki varsın kk ve sizler canlarım......a.s.a.s.

a.s. Tüm yazan arkadaşlara katılıyorum. İşim olmayınca hep KK.dayım. Başka bir sitede de bile olsam eşim yine mi KK.dasın diyor. Çok güzel insanlar tanıdım.:nazar: Her konuda bilgi sahibi olabiliyorsun. Teşekkürler KK. Teşekkürler KK.arkadaşlarım. :enbuyukkk:

Ben çalışıyor olmama ağmen sürekli k.k. deyim. İşleri asmaktan ötürü her an kovulabilirim.:))))) bibek Suratlı arkadaşımızın dediği gibi rüyalarıma bile giriyor k.k. :)) Bu siteyi keşfettikten sonra sadece haberlere göz atmak için başka bir siteye giriyorum. Onun dışında gün boyu açıktır sayfam. Burada olmaktan çok mutluyum.:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.

X