Sizde de böle bir durum oldu mu

ozgealur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
6
5
29
Kızlar 8 aylık hamıleyım ve eşim benimle birlıkte olmuyor ilk 3 ay sorun olmuştu düşük riskim vardı o zamanlar yapmak ıstemedım ama sımdı öyle bir sorun yok Allah’a sukur ve doktor hani yapabılırsınız hatta doğum ıcın. Daha ıyı olur dedı bunu eşime söyledim kim kafasını karıştırdıysa yapmak ıstemıyor birsey olur dıye korkuyormuş ama ben huzursuzum en azından normal bi ilişki olbılır onu bile ıstemıyor napcagımı şaşırdım 40 çıkınca nasıl olucak bılmıyorum bı erkek 1 seneye yakın yapmadan durabılır mı sizce artık aklıma farklı aldatma olayları gelıyor çünkü sizde de böyle bir durum oldu mu

Kimisi 9 ay riskli gebelik geçiriyor ve bu süreçte birliktelik mecburen olmuyor. Durum tamamen eşinizin karakteri ile alakalı. Duran duruyor boşalmadan duramaz o ayrı muhtemelen mastürbasyon falan yapıyordur başka türlü bir karaktersizlik yapmıyorsa

Benim eşimde hamileyken dokunmaz bana korkuyor bebeğe bişey olur diye aldatma vs olmadı bizde çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…