• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde çizgi görebilecek misiniz? Bir bakarmısınız testime..?

Dun gece gonderdiginde cizgi var ama bugunkunde goremedim.cok silik oldugu icin fotograf cekerken isiktan kaynakli olabilir. Firsatin varsa kan testi yaptir rahatla:)
Fotoğrafta çıkmıyor sanki yada gözüm yanılıyor... Sabah tekrar deneyeyimmm en iyisi...

Benim de öyleydi cook silik bir çizgi vardı kan testi yaptırdım ve gebelik var dedi coook yeni dedi hemsire 2 hafta sonra hastaneye git dedi yani yeni oldugu icin silik çıkıyor inşallah hamilesinizdir.

Benim de öyleydi cook silik bir çizgi vardı kan testi yaptırdım ve gebelik var dedi coook yeni dedi hemsire 2 hafta sonra hastaneye git dedi yani yeni oldugu icin silik çıkıyor inşallah hamilesinizdir.
Ayy inşallah , hakkımda hayırlısı neyse o olsun...
Yarın adet günüm ve hiçç olacakmış gibi hissetmiyorum...
İçimden bir ses sabah çift çizgi göreceksin diyor, keşke sabredip te sabah yapsaydım şimdi de moralim bozuldu ...:KK17::KK17:

Bozmayinn moralinizi hayırlısı tabiki rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

IMG-20160113-WA0053.jpg benimkinide yorumlar misiniz?

Gecen ayda silik cıkmışti ama sonuç hüsrandı. Oyuzden yine emin olamıyorum.. tesekkur ederim canim:)

Back