Fotoğrafı yükleyememişsinizAdet tarihime sadece bir gün kaldı ve ilk bu ay korunmasız ilişki denedik...
Diğer aylarda olan adet belirtileri yok şuan ve geçen hafta da yorumu hamileliğe çıkan rüyalar gördüğüm için dayanamayıp test yaptım bu akşam. Muhtemelen en fazla iki saatlik idrarla oldu test. Sanki çokk silik bir çizgi mi var yoksa sadece yanılsama mi?? Bir bakarmısınız, boşuna ümitlenmek te istemiyorum.
Telefondanda yükleyebilirsiniz diye biliyorum ben.tekrar deneyin isterseniz belki gözden kaçırmışsınızdır.Evet'(telefon ile bağlanıyorum ama fotoğraf ekleme eklentisini bulamadım. Acaba sadece bilgisayardan mı yükleme yapabiliyoruz?
Evet çok silik Gölge gibi bi çizgi var.yrn sabah idrarıyla tekrar deneyin bence.Nihayet bulabildim.
İnşAllah hamilesinizdir Hayırlısı olsunSabah tekrar deneyeyimmm:)
Bir ihtimal olması bile nasıl heyecan verici anlatamam
Bence var çünkü silik bir çizgi görünüyor.yarın tekrar yapınca yine yükleyin buraya bakalım.Bir de bu var... Sizce bir ihtimal var mı?
Tamam çokkk teşekkür ederim. Yarın tekrar yapıp haber veririmBence var çünkü silik bir çizgi görünüyor.yarın tekrar yapınca yine yükleyin buraya bakalım.
Evet var bir gölge benim de böyleydi biraz daha az belşrgin ama kaç kere rekrarladım belirginleşmiyor adet de olmuyorum inşallah sizin belirginleşir sanahaİnşallah Aminnnnm
sabah denedin mi bidaa???Adet tarihime sadece bir gün kaldı ve ilk bu ay korunmasız ilişki denedik...
Diğer aylarda olan adet belirtileri yok şuan ve geçen hafta da yorumu hamileliğe çıkan rüyalar gördüğüm için dayanamayıp test yaptım bu akşam. Muhtemelen en fazla iki saatlik idrarla oldu test. Sanki çokk silik bir çizgi mi var yoksa sadece yanılsama mi?? Bir bakarmısınız, boşuna ümitlenmek te istemiyorum.
İnşallah siz de hamilesinizdirrrEvet var bir gölge benim de böyleydi biraz daha az belşrgin ama kaç kere rekrarladım belirginleşmiyor adet de olmuyorum inşallah sizin belirginleşir sanaha
Hayır malesef sabah test alamadan işe geldim ve ancak iş çıkışı yapabileceğim
Bekliyorum işte , bir an önce akşam olsun da ...[/QUOTben
Bence de hamilesiniz. Silikte olsa 2. çizgi belli. Haberlerinizi bekliyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?