• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde çizgi görebilecek misiniz? Bir bakarmısınız testime..?

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
113
Adet tarihime sadece bir gün kaldı ve ilk bu ay korunmasız ilişki denedik...
Diğer aylarda olan adet belirtileri yok şuan ve geçen hafta da yorumu hamileliğe çıkan rüyalar gördüğüm için dayanamayıp test yaptım bu akşam. Muhtemelen en fazla iki saatlik idrarla oldu test. Sanki çokk silik bir çizgi mi var yoksa sadece yanılsama mi?? Bir bakarmısınız, boşuna ümitlenmek te istemiyorum.

Diğer aylarda olan adet belirtileri yok şuan ve geçen hafta da yorumu hamileliğe çıkan rüyalar gördüğüm için dayanamayıp test yaptım bu akşam. Muhtemelen en fazla iki saatlik idrarla oldu test. Sanki çokk silik bir çizgi mi var yoksa sadece yanılsama mi?? Bir bakarmısınız, boşuna ümitlenmek te istemiyorum.
Fotoğrafı yükleyememişsiniz

Evet'(telefon ile bağlanıyorum ama fotoğraf ekleme eklentisini bulamadım. Acaba sadece bilgisayardan mı yükleme yapabiliyoruz?

Evet'(telefon ile bağlanıyorum ama fotoğraf ekleme eklentisini bulamadım. Acaba sadece bilgisayardan mı yükleme yapabiliyoruz?
Telefondanda yükleyebilirsiniz diye biliyorum ben.tekrar deneyin isterseniz belki gözden kaçırmışsınızdır.

Nihayet bulabildim.

Eklentiler

• 20151020_185552.jpg
    20151020_185552.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 347
Sabah tekrar deneyeyimmm:)
Bir ihtimal olması bile nasıl heyecan verici anlatamam :KK54:

Bir de bu var... Sizce bir ihtimal var mı?

Eklentiler

• 20151020_185750.jpg
    20151020_185750.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 328
sabah denedin mi bidaa???

Hayır malesef sabah test alamadan işe geldim ve ancak iş çıkışı yapabileceğimo_Oo_Oo_O
Bekliyorum işte , bir an önce akşam olsun da ...:KK55::KK46::21::KK68::KK69:

Hayır malesef sabah test alamadan işe geldim ve ancak iş çıkışı yapabileceğimo_Oo_Oo_O
Bekliyorum işte , bir an önce akşam olsun da ...:KK55::KK46::21::KK68::KK69:[/QUOTben

Bence de hamilesiniz. Silikte olsa 2. çizgi belli. Haberlerinizi bekliyoruz :))

Merhabaa , İş yerindeyim şuan ve dayanamadım ve eşimden rica ettim benim bir test almasını istedim ama zaten çok sık su içiyorum sık tuvalete gidiyorum. Testi yaptım şimdi ama aynı akşamki gibi , belkide yok gibi bir çizgi varo_Oo_Oo_OŞimdi yüklüyorum resmini de ...

İşte test böyle:(

Eklentiler

• 20151021_152600.jpg
    20151021_152600.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 183
Dun gece gonderdiginde cizgi var ama bugunkunde goremedim.cok silik oldugu icin fotograf cekerken isiktan kaynakli olabilir. Firsatin varsa kan testi yaptir rahatla:)

Back