Sizde benim gibi hiç düşündünüzmü?

irem naz

Canım OĞLUM
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
6.671
17
Bugün alt komşumu ziyarete gittim birbuçuk aylık bebeği var onu kucaklayıp severken bambaşka duygular içine girdim.Tedavilerim sonuç vermiyo bizi maddi ve manevi epey zorladı..Demek istediğim hiç ama hiç ümitsizliğe düşmeyin,inanın onun kucaklarken hiç maddi ve manevi kayıplar insanın aklında silinip gidiyo.Yeterki sen gelde senin için bütün zorluklara katlanırım demek geliyo insanın içinden.Evet doktor değiştirecegim için rahim filmide isteyecek ,şimdiden kabusum oldu ama olsun gönül rahatlığıyla onuda çekecem canım çok acısın ona değer.şuanda bambaşka duygular içindeyim.Sizede tavsiye ederim sizde kucaklayıp sevin eminim sizde benimle aynı duyguları paylaşacaksınız....:emir_bebek:

ah canım benim
inan ben de eltimin bebeği veya başka bebekleri severken böyle hissediyorum
yani daha 1yıl olcak evlenmeme rağmen
ve daha sorunum varmı ne veya tedavi hiç bişey bilmediğim halde
Allah büyük herşeyin hayırlısı hepimiz için inşallah

Ah Canim Benim Allah Sanada Nasip Etsin Inan Bizlerin Yani çok Isteyenlerin Bebeişleri Oldugu Zaman Biz çok Iyi Anneler Olacagiz Etrafimdakiler Bana Kiziyor Ama Benim Saglikli Bi Evladim Olsun çok Kuduruk Olsun Gece Uyumasin ma Yeterki Sagligi Yerinde Olsun Allah Her Isteyenin Kucagini Bos Birakmasin::teselli:

Ah Canim Benim Allah Sanada Nasip Etsin Inan Bizlerin Yani çok Isteyenlerin Bebeişleri Oldugu Zaman Biz çok Iyi Anneler Olacagiz Etrafimdakiler Bana Kiziyor Ama Benim Saglikli Bi Evladim Olsun çok Kuduruk Olsun Gece Uyumasin ma Yeterki Sagligi Yerinde Olsun Allah Her Isteyenin Kucagini Bos Birakmasin::teselli:

Canım katılıyorum sana,ben hiç bi zaman bıkmadan usanmadan ümitsizliğe düşmeden tedavilerimi olacagım yaşım kaç olursa olsun asla pes etmeyeceğim.Üç hafta önce o bebekten dolayı çok kötü olmuştum ama bugün beni öyle bi değiştirdiki....

arkadşım rahim filmi hiç acımıyor korkma ben çektirdim olur olur üzülme allah nasıp eder inşallah benim 26 ay olmadı anlayabiliyorum seni bu çok farklı bir duygu

duydularını bizimle içtenlikle paylaşman güzel
ben bebeklerimin kaybından sonra başkasının çocuklarını sevemiyorum
(yeğenlerime canımı veririm onlar hariç)
acaba bende mi bir tuhaflık var bana baskasının çocuğunu kucağıma alıp koklamak
sarıp sarmalamak sanki ileride eğer kısmet olursa hayırlı ise
bebeğime ihanet gibi geliyor acaba neden böyle düşünüyorum diye sormadan edemiyorum kedime
sağlıcakla kalın

bebek demeyin bana;vallahi adını bile duyduğumda ağlayasım geliyor..
eğer hamileliğim devam etseydi 1 ay sonra doğumum vardı..senağlamasenağlama

kızlar bende baskasının bebeğini sevemiyorum sanki herkes bana bakıyomuş gib geliyo ve benm olmadığını anlıyacaklar sanıyorum.içimden gelmiyo yani allahım sen bize yardım et

kızlar bende baskasının bebeğini sevemiyorum sanki herkes bana bakıyomuş gib geliyo ve benm olmadığını anlıyacaklar sanıyorum.içimden gelmiyo yani allahım sen bize yardım et

aynen bana bir şey diyecekler diye korkuyorum biri bir laf ederde beni üzer diye korkuyorum zaten bir bebegi kucagıma alsam allah sana da nasip etsin le bir başlıyor gerisini tahmin edersiniz istemiyorum insanlar bana iyi dilekte bile bulunmasına tahammül edemiyorum ben bebegi severken bırakın da çocugum olmadıgını hatırlatmayın başkasının bebegi kucagımdayken evladım olmadıgı aklıma gelmiyor öyle güzellerki insan başka bir şey düşünemiyor ama allah sana da nasip etsin diyip bebegimin olmadıgını hatırlatmalarından bıktım

rabbim olmayan herkese birer melek hediye etsin..
ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar..
rabbim vakti ve zamanı gelince hepinize melek versin...:nazar:

Bende Bebişleri çok Seviyorum Ama Hiçbirzaman Kucağima Aldiğim Zamn Benim De çocuğum Veya Olacak Diye Içimden Geçirmiyorum Aklima Bile Gelmiyor Sadece Bebek Olduğu Için Seviyorum... O Konuda Rahatim çok şükür Kendi Ikizlerimi çok Kisa Bir Zamanda Kaybettiğim Halde Hamile Arkadaşlarima Fikir Veriyorum şöyle Yapin Benim Hatama Düşmeyin Anliyacağin Bende şöyle Olsaydim Böyle Olsaydim Diye Düşünmüyorum.. Tabiki çocuk Istiyorum Ve çok Seviyorum Ama Bebek Görünce Içimde Gitmiyora Yaniii

Arkadaşlar böyle karamsar olmayın düne kadar bende sizin gibi düşünüyodum başkasının bebeğini kucaklayıp sevmek bana çok itici gelirdi.Obaşkasının benimki olunca severim diye düşünüyodum...Ama inanın öyle değil,tedavilere daha bi ümitlen başlanabilir ,bebeği severken daha bi heyecanlanmıştım.Rabbime şükrediyorum bu duyguyu içime verdiği için.....

off kızlar offfff.......inşallh allah bizede bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.ben iki düşükten sonra çok yıprandım.ikisi de 4 aylıktı kaybettiğimde.aynı yıl içinde inanınki çok zor.onu hissedip gördükten sonra........benim ilk hamileliğim yengemle aynı zamana geliyordu.aynı hafta doğum yapacaktık.şimdi yeğenim 11 aylık.ama onu çok seviyorum.bol bol öpüp kokluyorum kaybettiğim bebeğimin yerine.ikinciside eğer düşmese şimdi5 aylık olacaktııı.......ne diyelim kızlar yazılmış bi kere anlımıza.inşallah bu acılarda geçicek........ama ben hamile kalmaya korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarsam diyeeee....

arkadaşlar inşallah allah en kısa zamanda sizede nasip eder....kendi bebeklerinizi seversiniz doya doya.vakti ve zamnı geldiğinde inanın oluyor....umutlarınızı yitirmeyin

benimde enyakın arkadaşımın 4 aylık bebeği var.ama ben onu çok seviyorum öpüyorum,kokluyorum,bakıyorum arkadaşımada destek olmuş oluyorum.birasda olsa özlemimi dindirmeye çalışıyorum.ama nekadarda olsa insanın kendi bebeği gibi olmuyor.emzirmek istiyosun halinden anlamak.anne ile bebeğinin arasındaki duygu yoğunluğunu yaşamak işte bunlar olmuyor.içimde ona karşı annelik duygusunu hissediyorum ve bigün bu duyguyu yaşayacağıma inanıyorum.bunu gönülden hissediyorum.

kızlar herkese inat sabırlı olun güçlü olun kim ne derse desin. ben inanıyorum Allah kalbimizi ve çok istedigimizi biliyo hepimiz mutlu haberler alıcaz ve mükkemmel anneler olucaz.size yemin ediyorum her gece hepimiz için dua ediyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürcek bizim dularımız birbirimize destek olmamız yeter..güçlü olun kızlar herseyin bir zamanı var hepimiz gülücez...acıda çeksek maddi ve manevi kayıplarda versek Allah yüzümüze gülücek hepsini unutucaz..Allah yanımızda olsunn dualarım hepimiz için.....:):):):):)

benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı.geçen temmuz da evlenmişlerdi.kötü hissettim kendimi.ama biliyorum ki Allah ım bizleri o güzellikten mahrum bırakmayacak.sadece biraz sabır.....

Bebeğim bu ay aşılamam olacak sana bi adım daha yaklaşıyorum sımsıkı tutun bana olurmu..Tutunmazsan ben ve baban çok üzülecegiz,gel ki başkalarının bebeğini sevmeyelim seni sevelim..Bugün cuma,bu cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim hiç kimsenin evini çocuksuz bırakmasın inşallah,aminnnnnnn...

X