Sizde benim gibi hiç düşündünüzmü?

bebek demeyin bana;vallahi adını bile duyduğumda ağlayasım geliyor..
eğer hamileliğim devam etseydi 1 ay sonra doğumum vardı..senağlamasenağlama

geçmiş olsun canım ah kızlar bi belseniz benim dört bi yanım bebek karşı komşumlar ikiside küçük bebeği var biri yeni doğum yaptı çamaşırlarını filan asarken üzgün üzgün bakıyorum,bebek kokusu çok güzel ben deiçime çekiyorum,çok tatlılar,

evli olmadığım halde yeni doğmuş bir bebek kucakladığım zaman yada bir bebek kıyafeti aldığım zaman yani bi bebekk görmeme gerek bile olmuyo kıyafetlerini görünce o an keşke evli olsamda bibebeğim olsa diyorum.
dünyanın en masum en kutsal en sevimli varlıkları onlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım anlıyorum
bizimde kiracının küçük 10 aylık kızı var
onu severken eşim ve ben öyle garip duygular içerisine giriyorum ki sorma
ama benim 2 sene oldu benim adetlerim düzensiz o yüzden çocuk ta aksama yapıyo
birde eşimden sperm testi istediler
bakalım
hayırlısı be tatlım
allah inşallah o duyguyu tükm çocuk isteyenlere tattırır inşallah senin ve benim gibi 4 gözle bekleyen tüm insanları

kızlar ıns hepımız bebıslerımıze kavusuruz benım adetlerım duzenlı herhangı bır problemde yok ama olmuo bazen bende cok uzuluom aglıom hatta bazen ısyan bıle edıom :KK43: ama hersey kısmet ne yapalım verende alanda rabbımız o yuzden yapacak bısey yok bol bol dua edelım ben evlenmeden once bebek yapmanın bu kadar zor oldugunu hıc tahmın etmemıstım hemne bebısım olacak sanıodum ama oyle degılmıs maalesef cok yıpratıcı bır surec her ay bıraz daha sınırlı ve umutsuz olmaya basladım neyse rabbım dualarımızı kabul etsın amınnn....

ablacım yaa Allah senin güzel gönlüne göre versin inşallah
allahım çok büyük vardır hakkında bi düşündüğü en hayırlı zamanında sana yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah

X