- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
kızlar yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım:)
benim yaşadığım bu mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın.
mart ayında 86 kiloydum
5 te 5 diyetini gördüm burda ne kaybederim deneyim diyerek başladım.
1 ay sonunda 75 oldum ve diyeti bıraktım...
eylüle kadar aşırı yediğim halde sadece 1 kilo almıştım. ve eylül ayının ortalarında tekrar bu diyete başladım. ve şuan belki de ömrümde ilk defa 60lara indim. şuanki kilom 63:):)
çok mutluyum ki ben yemeyi seven biriyim. ben başardım kızlar lütfen sizde başarın..
önceden nette kilomu hesapladığımda AŞIRI KİLOLUSUNUZ yazısı kırmızıyla yazardı .... şimdi kilonuz gayet normal ve yeşille yazıyor...
kızlar bu çok güzel bişey büyük bir mutluluk....
ben hala devam ediyorum 50 leri de görcem:) bu konuda sorunuz olursa ya da danışmak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum :):):)
bol zayıflı günlerrr
benim yaşadığım bu mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın.
mart ayında 86 kiloydum

1 ay sonunda 75 oldum ve diyeti bıraktım...
eylüle kadar aşırı yediğim halde sadece 1 kilo almıştım. ve eylül ayının ortalarında tekrar bu diyete başladım. ve şuan belki de ömrümde ilk defa 60lara indim. şuanki kilom 63:):)
çok mutluyum ki ben yemeyi seven biriyim. ben başardım kızlar lütfen sizde başarın..
önceden nette kilomu hesapladığımda AŞIRI KİLOLUSUNUZ yazısı kırmızıyla yazardı .... şimdi kilonuz gayet normal ve yeşille yazıyor...
kızlar bu çok güzel bişey büyük bir mutluluk....
ben hala devam ediyorum 50 leri de görcem:) bu konuda sorunuz olursa ya da danışmak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum :):):)
bol zayıflı günlerrr