sizde başarın...:)

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
kızlar yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım:)
benim yaşadığım bu mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın.
mart ayında 86 kiloydum:(:( 5 te 5 diyetini gördüm burda ne kaybederim deneyim diyerek başladım.
1 ay sonunda 75 oldum ve diyeti bıraktım...
eylüle kadar aşırı yediğim halde sadece 1 kilo almıştım. ve eylül ayının ortalarında tekrar bu diyete başladım. ve şuan belki de ömrümde ilk defa 60lara indim. şuanki kilom 63:):)
çok mutluyum ki ben yemeyi seven biriyim. ben başardım kızlar lütfen sizde başarın..
önceden nette kilomu hesapladığımda AŞIRI KİLOLUSUNUZ yazısı kırmızıyla yazardı .... şimdi kilonuz gayet normal ve yeşille yazıyor...
kızlar bu çok güzel bişey büyük bir mutluluk....
ben hala devam ediyorum 50 leri de görcem:) bu konuda sorunuz olursa ya da danışmak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum :):):)
bol zayıflı günlerrr:P

tebrikleeer darısı başımıza ne yaptın tam olarak sadece 5 de 5 mi anlatırsan çok sevinirim...

sadece 5 te 5 yaptım kalan iki günde de dilediğim herşeyi yedim...
ve şuan gerçekten çok sağlıklı hisediyorum kendim,:) yeşilçay da içtim bol bol. kuzum gerçekten vermeye ihtiyacın varsa bu diyeti kesinlikle öneririm.

sadece 5 te 5 yaptım kalan iki günde de dilediğim herşeyi yedim...
ve şuan gerçekten çok sağlıklı hisediyorum kendim,:) yeşilçay da içtim bol bol. kuzum gerçekten vermeye ihtiyacın varsa bu diyeti kesinlikle öneririm.

benim için sorun hep hafta sonları eşim yemek istiyor bu diyetle hafta sonu serbestsek tabii abartmadan harika olur.sizi de tebrik ederim

benim için sorun hep hafta sonları eşim yemek istiyor bu diyetle hafta sonu serbestsek tabii abartmadan harika olur.sizi de tebrik ederim

ben haftasonlarımı diyetimin tatil günleri olarak ilan ettim sende öyle yapabilirsin :)

kızlar yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım:)
benim yaşadığım bu mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın.
mart ayında 86 kiloydum:KK43::KK43: 5 te 5 diyetini gördüm burda ne kaybederim deneyim diyerek başladım.
1 ay sonunda 75 oldum ve diyeti bıraktım...
eylüle kadar aşırı yediğim halde sadece 1 kilo almıştım. ve eylül ayının ortalarında tekrar bu diyete başladım. ve şuan belki de ömrümde ilk defa 60lara indim. şuanki kilom 63:):)
çok mutluyum ki ben yemeyi seven biriyim. ben başardım kızlar lütfen sizde başarın..
önceden nette kilomu hesapladığımda AŞIRI KİLOLUSUNUZ yazısı kırmızıyla yazardı .... şimdi kilonuz gayet normal ve yeşille yazıyor...
kızlar bu çok güzel bişey büyük bir mutluluk....
ben hala devam ediyorum 50 leri de görcem:) bu konuda sorunuz olursa ya da danışmak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum :):):)
bol zayıflı günlerrr:p
nedir bu beşte beş diyeti?biraz anlatırmısınız?bende biryerden başlamalıyım. ama nerden ,ne yaparak başlayacağım bilemiyorum.

bu diyete güvenin şuan kilom 60... 1 hafta sonra inşallah 50li rakamları görecem...

5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ
Hızlı kilo verdiren diyetler genelde doğal olarak sağlıksız oluyor, kimseye önererek riske girmek istemeyiz. Ama bu diyette alınması gereken tüm besin gruplarına yer var, üstelik miktar sınırlaması da yok. Hadi bakalım! 5 günde 5 kilo diyeti bünyenize uygun olmayabilir.

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.
2. gün: Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler… Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk…
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin. MUZ HARİÇ
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. baharat dışında hiçbirşey ilave edilmiyor.Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.
Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
Not: Sakarin benzeri şeyler yerine çayınızı, neskafe’nizi şekersiz içmenizi öneriyorum. Böbrekleri daha fazla çalıştırarak su kaybını belirgin ölçüde arttırıyor.
Bu 5 günlük diyette özellikle de ilk başlarda vücut çok çabuk su kaybettiği için hızla kilo veriliyor insanın morali düzeliyor, motivasyonu artıyor. 6. ve 7. günlerde biraz aşırıya kaçmayın. Uzun süren rejimlerde arasıra aşırı yemek yiyip tekrar aniden kesmek gerekir ki, metabolizma duruma uyum sağlamasın.
bu diyette listede ne yazıyorsa onu yapın tuz ve yağ yasak.. güne ne ile başlıyorsanız onunla devam ediceksiniz

Back
X