sizce???

yalakalık işte başka bişey degil benm kaynatam hiçç sevmez onu odun demiş onun için hatta kaynanama o seni döver demiş kaynanam şimdi el üstünde tutuyo kız annesinde 1 ay kalınca sinir krizleri geçiy

bilmiyorum ne diyo ama iyi bile dese kaynanam, eltim hayatta seni sever dmez biraz kıskanıyo gibi geldi bana kaynanam bana iyi davransn rengi bi degişiyo yani tuhaf ya bence o öyle davranmasa belli etmese belki kaynanam bu kadar abartmıcak...
Aman alsın kaynanası onun olsun ya senin huzurunu kaçırmasınlar da :) Maşallah ne güzel anlaşıyosunuz de sende :)

Aman alsın kaynanası onun olsun ya senin huzurunu kaçırmasınlar da :) Maşallah ne güzel anlaşıyosunuz de sende :)
aynen öyle ben zaten hiç bi şekilde karışmıyorum eminmki yarın bigün bunlar bişeylerden dolayı tartışcaklar kaynanamın ona bakışını yakalıyorum bazen kötü kötü bakıyo bişeyler patlak verir yakında :)

3 eltim var ben en küçükleriyim en büyüğü arar, sorar bende telefonda konuşmayı pek sevmem hatta bazen mahçup olurum bu yüzden, ortancayla hiç aramadık birbirimizi ne o, ne de ben. Kendisinide pek sevdiğim söylenemez bazı problemlerimiz olmuştu kısacası; patavatsız, boşboğaz, meraklı birisi..

Benim tercihim samimi olmamak siz sizden hoşlanmadığı ortadayken ne tuhaftır ki beklenti içine girip aranmak istiyorsunuz dertsiz başınıza dert aramak gibi bişey bu..:KK14:

3 eltim var ben en küçükleriyim en büyüğü arar, sorar bende telefonda konuşmayı pek sevmem hatta bazen mahçup olurum bu yüzden, ortancayla hiç aramadık birbirimizi ne o, ne de ben. Kendisinide pek sevdiğim söylenemez bazı problemlerimiz olmuştu kısacası; patavatsız, boşboğaz, meraklı birisi..

Benim tercihim samimi olmamak siz sizden hoşlanmadığı ortadayken ne tuhaftır ki beklenti içine girip aranmak istiyorsunuz dertsiz başınıza dert aramak gibi bişey bu..:KK14:
bunu bi tek ben dert etmiyorum öbür eltimnde tuhafına gittgini söyledii bi iki kez tamm hani sevmeyebilir konuşmak istemeyebilir ama ben seni iyi veya kötü gününde arıyosam telde konuşmayı svmse bile yalandan muhabbeti kısa kesip hayrlı olsun vs dememsi saçma geliyo bana bende çok sevmem eltimi ama aynı eve gidiyoruz yüzyüze bakıyoruz sonuçta orada yalandan iyi davrandıgını düşünüoyrum sadece blmiyorum göstermelik öyle davranıyo o zmn sözlendik slm sbah yok evlendk dügüne zor geldi hamile kaldm duydu yine tık yok blmiyorum...

zaten ben uzaktayım muhattap olmuyorum arayan arar ama ne biliyim biz onu kötü zmnlarında aradık ve o hiç iyi veya kötü günümzde aramadı

şimdi yenisin diye bunlara takılıyorsun. zaman geçtikçe -- iyiki gereğinden fazla samimi olmamışım diyeceksin.
bizde eltimle böyleyiz kv lerde canım cicim. eve gelince kimse kimseyi aramaz. ohh kafam rahat.

bunu bi tek ben dert etmiyorum öbür eltimnde tuhafına gittgini söyledii bi iki kez tamm hani sevmeyebilir konuşmak istemeyebilir ama ben seni iyi veya kötü gününde arıyosam telde konuşmayı svmse bile yalandan muhabbeti kısa kesip hayrlı olsun vs dememsi saçma geliyo bana bende çok sevmem eltimi ama aynı eve gidiyoruz yüzyüze bakıyoruz sonuçta orada yalandan iyi davrandıgını düşünüoyrum sadece blmiyorum göstermelik öyle davranıyo o zmn sözlendik slm sbah yok evlendk dügüne zor geldi hamile kaldm duydu yine tık yok blmiyorum...

Benim ortanca eltimle de görüşünce iyiyiz ama sadece o anlık gerisi yok. En son 6-7 aydır görmemiştim, hatta çocuğu olduğunda nişanlımla evine gidecektik 1 gün kala çocuğun haftaiçi kontrolüne Pazar' dan büyük eltime gideceklerini söyleyip (kalmak için) resmen gelmeyin demek istediler bir düşün, gidiş dönüş 60 TL taksi parasını çıkaracaklar ki gittiklerine deysin ayıp olmasını kim düşünür? Hediyemi aldığım için nişanlımla gönderdim, bi teşekkür bile etmedi. :)

Bende mi oturup neden diye kafamı takayım? Nedeni ortada değil mi?:KK51:
Benim umrumda değil, sende zorla iyi olmaya çalışma bence.. :KK39:

Benim ortanca eltimle de görüşünce iyiyiz ama sadece o anlık gerisi yok. En son 6-7 aydır görmemiştim, hatta çocuğu olduğunda nişanlımla evine gidecektik 1 gün kala çocuğun haftaiçi kontrolüne Pazar' dan büyük eltime gideceklerini söyleyip (kalmak için) resmen gelmeyin demek istediler bir düşün, gidiş dönüş 60 TL taksi parasını çıkaracaklar ki gittiklerine deysin ayıp olmasını kim düşünür? Hediyemi aldığım için nişanlımla gönderdim, bi teşekkür bile etmedi. :)

Bende mi oturup neden diye kafamı takayım? Nedeni ortada değil mi?:KK51:
Benim umrumda değil, sende zorla iyi olmaya çalışma bence.. :KK39:
yok iyi olmaya çalışmıyorum beni önemsemeyeni önemsicekte degilim yani... sadece tek ben mi bu durumdayım onu merak ettim eşim geçtigimz yaz gidelim dedi gtmek istemedm açıkcası gidip napcam ki beni tınlamayan birinn evnde...

aslında çok dert ettgim için anlatmadım, kafama takıldı sadece benm gibi olan varmı diye merak ettm birazda tabiki insanlar neler yaşıyo ne dertler ne sorunlar birazda içimde kalmıştı fikir almak istedim

evet senin gibisi var :) hatta bu kk de bir sürü var :)

nasıl olmak gerekiyo anlam veremiyorum ya :/

nasıl olmak derken ?
kendimden örnek vereyim. biz eltimle bayramda seyranda ,kv lerde rastlaşırsak görüşürüz. birbirimizi ne severiz nede sevmeyiz, nötr :KK66: . yani varlığıyla yokluğu bir benim için. niye aramadı diye dert edinmem.
senin asıl sorunun kv ile. onun eltini övmesine kızıyorsun.
kv ye -- anne araya nifak sokuyorsun sen böyle yaptıkça ben eltimden soğuyorum de. açık açık rahatsızlığını belirt, hala devam ederse , her bir şey dediğinde duymamış gibi yap , başka şeyle ilgilen:KK69:

nasıl olmak derken ?
kendimden örnek vereyim. biz eltimle bayramda seyranda ,kv lerde rastlaşırsak görüşürüz. birbirimizi ne severiz nede sevmeyiz, nötr :KK66: . yani varlığıyla yokluğu bir benim için. niye aramadı diye dert edinmem.
senin asıl sorunun kv ile. onun eltini övmesine kızıyorsun.
kv ye -- anne araya nifak sokuyorsun sen böyle yaptıkça ben eltimden soğuyorum de. açık açık rahatsızlığını belirt, hala devam ederse , her bir şey dediğinde duymamış gibi yap , başka şeyle ilgilen:KK69:
aynen öyle dogru söylüyosunuz :) ama benm taktıgım şey acaip ona karşı sahipleniyo koruyo mesela hani o dogurmuş sanki :) bazende kzıyo bana belli etmemeye çalışıyo ilginç bi tip

Eltiniz sizi sevmemiş, sebebi nedeni niçini önemli değil. görüşmek istemiyor işte demekki mesafeli olmayı tercih etmiş. Kaynananız da onu sizden daha çok seviyor o yüzden övüyor. Herkes sevmek zorunda değil ki sizi.

Eltiniz sizi sevmemiş, sebebi nedeni niçini önemli değil. görüşmek istemiyor işte demekki mesafeli olmayı tercih etmiş. Kaynananız da onu sizden daha çok seviyor o yüzden övüyor. Herkes sevmek zorunda değil ki sizi.
evet canm çok seviyor ama karşılıgında hakettigi sevgiyi görmüyor ona bozuluyo ve onu iyimiş gibi anlatıyo kötülemek istemiyor

yok iyi olmaya çalışmıyorum beni önemsemeyeni önemsicekte degilim yani... sadece tek ben mi bu durumdayım onu merak ettim eşim geçtigimz yaz gidelim dedi gtmek istemedm açıkcası gidip napcam ki beni tınlamayan birinn evnde...

Aynen öyle, fazla muhattap olmayacaksın. Gerektiği kadar konuş yeter, sanki o yokmuş gibi davran ne kadar az görürsen o kadar da iyi bu arada..

kızlar merhaba biraz uzun olcak kusura bakmayın...
1 senelik evliyim ve nişanlandıgımızdan beri eşimin annesi tarafndan rahatsızım... Konu şu ki biz 3 eltiyiz ve ben en küçügüyüm ,kaynanam sürekli ortancayı anlatıp onu örnek gösterip duruyo bi konu yokken alakasız bi şekilde saçma sapan şeyleri büyütüp çok iyi yapmış gibi onu öne sürüp duruyo. Biz sözlendk eşimle ve o eltimn derdi kuzenine yapmakmış eşimi ve bunu eşime söylemişler oda kabul etmemiş çünkü az çok abisinin dügününde onları görmüş ve hiç ailesini sevmemiş itici bulmuş.Biz sözlendgimiz zamn o eltim annesinin evindeydi yarım saatlik yoldan kalkıp gelmedi ve aramadıda yalanlar attı durdu bi abisinin karısıyla problemleri varmış bilmem neymiş, sonra bnlar kaynanama geldiler o zmanda yine yalan attı ve dediki eşim göndermedi falan filan neyse o zmn banada hediye fincan takımı getrmiş, neyse böyle ilk başta inceledi beni kocamn aldıgı altınları sayıyo kolumda felan kaynanam bana patik vermişti onu gördü bi şok yaşadı falan neyse şimdi ben şimdi 5 aylık hamileyim ve bebegin cinsiyeti belli oldu bende whatsappta profil fotomu degiştirdim hani bi hayrlı olsun msj ı atmadı hiç bişey yazmıyo aramıyo sormuyo asıl benm takıldıgım nokta şu kaynanam her aradgında işte arar sorar falan dedi dedm ki bende valla seni arıyo bizi arayıp soran yok dedim içinde kötülük yokmuş telde konuşmayı sevmiyomuş bende dedim biz .. yengemle konuşuyoz içimiz kötü mü dedim kaldı öyle asıl benm kafama takılan eşimi abiside hiç aramıyo sormuyo bu çocuk tek başına dügün yaptı maddi olarak bi beklenti yok ama maneviyat önmli bi kez bile aramadılar ve sürekli onlar çok anlatılıyo ben bu durumdan çok rahatsızım hani anlattıgına degcek bi insan oldugunu zannetmiyorum çünkü kalbi fesat bana aldgı o fincan takımını kullandıgımı görmüş ve çok şaşrımış bence kendi de öyleki benide öyle zannetti hiç bi samimiyetine inanmıyorum güvenmiyorum şimdi bana saçma diceksiniz ama ben kişiye nasıl yaklaşcagımı hala bilemyorum...dügünümüze geldiler 5 dk durup eve gitti sürekli hiç bişeye dahil olmadı sizce benm kalbm mi fesat blemiyorum?
nasil yaklasacaginizi mi soruyorsunuz. Cok basit yaklasmayacaksiniz. Arayani arar sorani sorar. En iyi ihtimal kotu zamaninda Allah rizasi icin arar sonra da onume keyfime bakarim. Niye dert ettiniz ki bunu. O sizi sevmemis siz onu belli. Zorlamayala bisey olmaz gerilmeye gerek yok bence. Biraraya gelindigi duruarda da ben rahat daveanirdim. Sen ne kadar kasilirsan o da o kadar uzerine gelir. Keyfine baaakkkk

X