sizce???

Bende hamileydim eltimle görüşmüyodum hala görüşmüyorum mıç mıç sevmiyorum zaten telde. konuşmayı bide eltiyle ne konuşulur ki dedikodu yapsan yapamazsın ailenle eşinle ilgili olan bi sorunu anlatamazsın aldığın ettiğin bişeyi söyleyemezsin cekemez ee geriye ne kaldı Naber nasılsın havalar nasıl o da olmayıversin
olmasın ama peki kocası bi abi olarak neden aramaz abi kardeş bunlar ya ben ara derim onlar beni kaç kez aradı der eşim resmn sogukluk girmiş araya bilmşyırum bana tuhaf geliyo

olmasın ama peki kocası bi abi olarak neden aramaz abi kardeş bunlar ya ben ara derim onlar beni kaç kez aradı der eşim resmn sogukluk girmiş araya bilmşyırum bana tuhaf geliyo

Benim eşim de öyle abisi eşimi kıskanıyo açıkça yüzümüze söyledi bizi evden kovdu küçük diye hadi abini ara demiyorum

patavatsız biri fazlasıyla en büyük eltimi aramış dk m son günü bitsin diye aradım demiş aslında dert degil ama kaynanam yüzünden heralde bilemiyorum
valla ne kaynana dinlerim ne elti böyle bir durumda... sen bağımsız bir bireysin istediğini ararsın istemediğini aramazsın başkalarının seni yönlendirmesine izin verme bence... eğer bişey diyen olursa eltinin yaptığı davranışları ve söylediği sözleri anlatırsın uygun bir dille, hala zorluyorsa birileri artık kulak arkası etmenin zamanı gelmiş demektir.

valla ne kaynana dinlerim ne elti böyle bir durumda... sen bağımsız bir bireysin istediğini ararsın istemediğini aramazsın başkalarının seni yönlendirmesine izin verme bence... eğer bişey diyen olursa eltinin yaptığı davranışları ve söylediği sözleri anlatırsın uygun bir dille, hala zorluyorsa birileri artık kulak arkası etmenin zamanı gelmiş demektir.
işte ben kalkıp onun hakkında bişey desem kötü ben olcam hani he deyip geçiştiriyorum ama sinir oluyorum biz byük eltimle mutfak temzlicez kalktı dediki onun temzledi dedi eltimden için bende iyi o zmn temzse biz yapayalım dedm oturduk ya kaç ay geçmiş ne gerek var demi

eşim hiç bi şekilde belli etmiyo ama insan takmaz mı sözlüyüz aramadı bi kez bile insan beklemez mi benm eşim böyle çok dert etse bile bişeyleri kmseye anlatmaz bende çok zorlamam anlatsın diye

Ben hamile kaldım 8 aylık hamile iken babamı kaybettim akabinde oğlum doğdu biz batmandayız bak burda ne olaylar çıktı olağanüstü hal ilan edildi bilmem haberlerden takip ettin mi hiçbirinde aramadı abisi şimdi onların çocuğu olacakmış eşim de aramıyo içim. soğudu diyo benimde bi tarafımdan aşağı Kasımpaşa onu mu dert edecem

Ben hamile kaldım 8 aylık hamile iken babamı kaybettim akabinde oğlum doğdu biz batmandayız bak burda ne olaylar çıktı olağanüstü hal ilan edildi bilmem haberlerden takip ettin mi hiçbirinde aramadı abisi şimdi onların çocuğu olacakmış eşim de aramıyo içim. soğudu diyo benimde bi tarafımdan aşağı Kasımpaşa onu mu dert edecem
aynen öyle benm eşiminde zor bi işi var bzde dogudayız iş için haberlerde neler çıkıyo hani sor demi işinle alakalı sorunun varmı diye yok aramazlar

Aynı sorun bendede var eltim kaynanama kayınpederime nasıl iyi nasıl iyi sorma annecim babacım dilinden düşmüyo tabi kayınvalidemde ona bayılıyor. Ben soğukmuşum o ne kadar cana yakınmış falan. Benim içim dışım bir yapmacık olamıyorum. İşin garibi eşimin kardeşi de selamı sabahı kesti benimle ama kız hiçbişey yokmuş gibi gayet samimi konuşur kayınvalidemin yanında. Şimdi bende öyle yapıyorum millete göstermelik konuşuyorum onunla yoksa ne telefon ne mesaj eşimi arar konuşur abicim abicim ölür bana da selam yollar sağolsun :KK53:

Eltin başka gelin düşündüğü için sana tavırlı davranmış.Sen de aynı davranmakta haklısın.
Kayınvaliden herhalde aranızın soğuk olduğunun farkında.Bu yüzden sizi yakınlaştıracağını sanıp eltini övüyordur.Hani bak aslında iyi kız der gibi...Düşüncesi buysa,eltine de seni övüyor olmalı.

Aynı sorun bendede var eltim kaynanama kayınpederime nasıl iyi nasıl iyi sorma annecim babacım dilinden düşmüyo tabi kayınvalidemde ona bayılıyor. Ben soğukmuşum o ne kadar cana yakınmış falan. Benim içim dışım bir yapmacık olamıyorum. İşin garibi eşimin kardeşi de selamı sabahı kesti benimle ama kız hiçbişey yokmuş gibi gayet samimi konuşur kayınvalidemin yanında. Şimdi bende öyle yapıyorum millete göstermelik konuşuyorum onunla yoksa ne telefon ne mesaj eşimi arar konuşur abicim abicim ölür bana da selam yollar sağolsun :KK53:
yalakalık işte başka bişey degil benm kaynatam hiçç sevmez onu odun demiş onun için hatta kaynanama o seni döver demiş kaynanam şimdi el üstünde tutuyo kız annesinde 1 ay kalınca sinir krizleri geçiy
Eltin başka gelin düşündüğü için sana tavırlı davranmış.Sen de aynı davranmakta haklısın.
Kayınvaliden herhalde aranızın soğuk olduğunun farkında.Bu yüzden sizi yakınlaştıracağını sanıp eltini övüyordur.Hani bak aslında iyi kız der gibi...Düşüncesi buysa,eltine de seni övüyor olmalı.
bilmiyorum ne diyo ama iyi bile dese kaynanam, eltim hayatta seni sever dmez biraz kıskanıyo gibi geldi bana kaynanam bana iyi davransn rengi bi degişiyo yani tuhaf ya bence o öyle davranmasa belli etmese belki kaynanam bu kadar abartmıcak...

X