- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Merhabalar ben ergenlik dönemimden beri genital bölgemi hep jiletle alıyorum bu durumdan rahatsız olmaya başladım artık kıllar kalın ve siyah ağda kendim yapamıyorum acıcak diye korkuyorum çözüm önerisi olan varmı ?bide benim genital bölgem etli eşoğman falan giydiğimde belli oluyo utanıyorum bazen bi arkadaşım vardı jiletle ala ala içinde kıl dönmeleri olmuş bu yüzdende içten şişme yapmış acaba bendede böyle bişey olurmu?
Cnm bende senin gibiydim 4 aydır ağdaya gidiyorum ilk ağdada acıyo sonra acıma yok ohhh 1 ay rahatsın bence ağda salonuna git derim :)
doğru diyosunda ben açamam :)
kıl dönmesi içerde şişlik yapsa bu belli olur zaten öyle genel olarak genital şişmez ayrıca canınız acır çnkü iltihabik bir durum ortaya çıkar. ağda genital bölgeyi karartıyor ve maalesef sarkmalara neden olabiliyor tabi kişiden kişiye değişr. lazer öneriyorum ben. ben geçen sene lazer yaptrdım ve sonuçtan aşırı memnunum. bende ağdayla alamayanlardandm lazer tam bizlik
Kızlar bana acil cevap ltfen ..bikini bölgesine yapılan lazer kesin çözümmü yani bidaha hiç kıl gelmiycekmi ??
eşofmanını çok yukarı çekmezsen, o bölgen eşofmandan belli olmaz. büyük olsa bile.Kıl dönmesi muhtelemen değildirde işte benimki biraz buyuk herhalde eşoğmandan falan belli oluyo :) bi kaç sene sonra her yerimi lazer yaptırmayı düşünüyorum zaten ağdaya gitsem olcakta az önce de dediğim gibi açamıyorum
eşofmanını çok yukarı çekmezsen, o bölgen eşofmandan belli olmaz. büyük olsa bile.
Merhabalar ben ergenlik dönemimden beri genital bölgemi hep jiletle alıyorum bu durumdan rahatsız olmaya başladım artık kıllar kalın ve siyah ağda kendim yapamıyorum acıcak diye korkuyorum çözüm önerisi olan varmı ?bide benim genital bölgem etli eşoğman falan giydiğimde belli oluyo utanıyorum bazen bi arkadaşım vardı jiletle ala ala içinde kıl dönmeleri olmuş bu yüzdende içten şişme yapmış acaba bendede böyle bişey olurmu?
Cnm bende senin gibiydim 4 aydır ağdaya gidiyorum ilk ağdada acıyo sonra acıma yok ohhh 1 ay rahatsın bence ağda salonuna git derim :)
nolmuş kız ağda salonuna.Ağda salonumu
nolmuş kız ağda salonuna.
evet var.Ağda salonu ne yahu , güzellik salonlarında yada kuaforlerde yapmiyorlarmi, sadece agdaya has salonlarmi var
evet var.sadace ağda. hatta bazısında kaş bıyık bilem yok. bi de ağda usta sertifikaları var kasanın arkasında.
hee bi kere gittimdi, melek ağda salonu.Peki ağda salonu diyemi yazıyor tabelada
hee bi kere gittimdi, melek ağda salonu.
Bugün bir şey daha öğrenmiş oldum :) teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?