Saç Rengi ve Saç Boyama sizce?

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
selamlar arkadaşlar,

saçlarım şu an fotodaki gibi.

artık rengini değiştirmek istiyorum. sarı olsun istiyorum ama cesaret edemiyorum. karamel de olabilir.
fikir verir misiniz?
1-

2-
(SOLDAKİ)
3-

4

5-

not : aslında 1. ve 5. resimdeki gibi istiyorum ama endişelerim var :kedi:

Son düzenleme:
o zaman 1nolu yakışır ama o tür renkler de yüzü solgun gösteriyo makyajsız olmuyo :smiley-cool:

o zaman 1nolu yakışır ama o tür renkler de yüzü solgun gösteriyo makyajsız olmuyo :smiley-cool:

yakışır mı dersin ?

çok tedirginim o renkte. o kadar para verip pişman olmaktan korkuyorumeyvahedigeldismile

sonuçta çok esmer değilsin güzel olur.eğer ilk kez bu rengi yapmak istiyosan herhangi bi mağazada perukla deneme yapmanı tavsiye ederim sırnaşık şey belki ilk seferde o kadar açılmayabilir rengi ama bi cesaret denemek lazım:)

burda perukçu yok ki sempatiksalakcinni

deli cesareti diyosun ha
ilk denemede bende açılmaz diye düşünüyorum ama :uhm:

1 ve 3 resimlerdeki renk yakışır karamel renk yakışabilir maa onlarında tonları var msela tarçın renginde bir karamel yakışmaz 4 resim yakışmaz sana yorgun ifade verir benim fikrimce

1 ve 3 resimlerdeki renk yakışır karamel renk yakışabilir maa onlarında tonları var msela tarçın renginde bir karamel yakışmaz 4 resim yakışmaz sana yorgun ifade verir benim fikrimce

teşekkür ederim yorumun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…