- 29 Nisan 2023
- 30
- -5
- 6
- 25
- Konu Sahibi duygusalbiriii
-
Yaşamadan bilemezsiniz. Herkesin yaşantısı farklı. Evlenmeden öncesi için mi soruyorsunuz? Mantık evliliği mi yapacaksınız?iki memur sizce geçinip birikim yapabilir mi (biri düz memur biri hemşire) ?
hayır evlendikten sonrası için severek evlilikYaşamadan bilemezsiniz. Herkesin yaşantısı farklı. Evlenmeden öncesi için mi soruyorsunuz? Mantık evliliği mi yapacaksınız?
Harcamasına dikkat ederse geçinebilir ve birikim yapabilir tamamen duygusalbiriii:)iki memur sizce geçinip birikim yapabilir mi (biri düz memur biri hemşire) ?
siz ne iş yapıyorsunuz neden başaramıyorsunuzgünümüz şartlarında memur maaşı gayet iyi bir maaş. Evlenirken borç yoksa gayet geçinip birikim yapar. Abim tek polis maaşı ile ev bile alıyor cesaret edip. Ne kadar gelir o kadar gider yaşam tarzına bağlı. Bizim için birikim hayal mesela başaramıyoruz. Anca borçlanırsak oluyor. Finansal planı ona göre yapmak gerekiyor
Yaşam şartlarına bağlıiki memur sizce geçinip birikim yapabilir mi (biri düz memur biri hemşire) ?
Harcıyoruz yani borç olmadıkça biriktirmiyoruz benim maaşım 60 bin ama harcamayı seviyorum gezmeyi tozmayı giyinmeyi anca borç olursa o sorunluluk var geçen sene sıfır araba aldım hala 50 bin aylık taksit ödüyorum eşimle. Eve de 30 ödüyoruzsiz ne iş yapıyorsunuz neden başaramıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?