Sizce?

3 gün bu kadar kurulmak için çok kısa bir zaman değil mi ya? Her gün mü konuşuyordunuz?
Hergün konuşuyorduk.Ancak hep ben arıyordum.Digerinin telefonu 1 2 saat kapali kalsa hemen sorardı.Neden kapalı birşey mi oldu diye hemen panik yapardı.Bana değer vermediklerini düşünüyorum.
Arkadaşlarınızla her gün konuşuyor musunuz ya 3 gün konuşmayınca tripler, alınmalar falan.
Evet hergun mutlaka konuşurduk.Benim bozulma ve aramama sebebim şu, ona ekran görüntüsü atardı,herseyi anlatırdı.Bana ise ben aradığımda anlatırdı.Ayni ekran görüntüsünü 2 gün sonra atardı.

Valla kimseyle her gün konuşmadığım için yorum yapamıyorum. Fazla samimiyet tez ayrılık getirmiş diyelim.

Şu var.Şimdi boşanma aşamasında evet.Ama diğerini arayıp soruyor.Onun telefonu kapalı olsa merak ediyor.Onunla birgün konuşmasa konuştun mu diye soruyor.Ama 3 gün benimle konuşmasa umrunda olmuyor.Demekki yakın falan değilmişiz.
Eğer gerçek arkadaş olsaydı,diğerini merak ettiği gibi beni de ederdi.Digeri büyük ihtimalle yarın arar.Arama sebebi de dershaneyle alakalı dedikodu öğrenmek.
3 lü arkadaş grubu olmuyor.Bende aralarından çekiliyorum.

Siz aslında karar vermissiniz. Böyle hissediyorsanız elbette çekilin.

Mesela 3 umuz arabaya binince bile diğeri mi öne oturacak ben mi.Arabayi süren o niye öne oturmadı diyor.Ki bak o da 2 gündür aramıyor
Valla belli ki yaşlarımız aynıdır hemene hemen bence bu saatten sonra öyle ömürlük bir yakın arkadaş bulmak ta kurmakta zor en iyisi bu konulara takılmamak. Arayanı aç aramayanı sorma bile.

Belki sende hemen bi sahiplenme falan vardır yada kıskanma gibi kendini bir şeylerden eksikte görüyor olabilirsin yani seçenek çok....

Hiç mi arkadaşın yok acaba başka

Arkadaşım var.Ama sözde dost olmuştuk.Herşeyi paylaşırdik. Ama şimdi arama kaydına baktim.En son pazartesi konusmusuz. Ve hep ben aramışım

Yok hayır diğerine gerçekten birsey demedim.Diyecektim ama şimdi gider söyler diye birsey demedim.
Sözde 3 ümüz çok yakındık kopmayacaktik.Ben ona iş bulduğum için çok pişmanım ya
Sizi çok iyi anlıyorum. hayatımız bile garanti vermiyorsa bize gerisi boş yani.. sizin ki çok masumane bir bakış açısı 3lü kanka süper dost süper ilişki bu sürdürülebilir değil çok verici ve iyi niyetli olmak aksine bu ilişkilere zarar verir hep al ver dengesi ,mesafe her durumda iyidir.. Birde ben ona iş buldum diyorsunuz bunu arkadaşınız duyduysa gönül koymuş olabilir.. üstüne düşmeyin bir süre ve mutlu kalın

Yok hayır böyle birşey ona demedim.Hatta diğer arkadaşa ona kırıldığımı falan anlatacaktım.Gidip söyler diye eminim söyler,hiçbirşey demedim.Arama kaydına baktım.O boşanan arkadaşla en son pazartesi konuşmuşuz.Ve hep önce ben aramışım.O kendiliğinden beni hiç aramamış.Digeri de eminim yarın arar.Çünkü dershane ile alakalı ne var ne yok diye sormak ister.

Arkadaşım var.Ama sözde dost olmuştuk.Herşeyi paylaşırdik. Ama şimdi arama kaydına baktim.En son pazartesi konusmusuz. Ve hep ben aramışım
Dostluk başka arkadaşlık başka belli sizinle sadece arkadaş diğeri ile dost olmuş bence çok fazla takılma bu duruma canım

Bana bu tarz şeyler çok anormal gelmiyor.Ben de benzer durumlar yasiyorum.Oturduğumuz sitede kalabalık bir komşu topluluğuyuz.Bahçede toplanır,yemekli, çaylı,semaverli toplantilar yaparız.Bu kalabalığın içinde 4 kişi olarak birbirimize daha yakınız dışarıdan bakıldığında.Ama ben bu 3 kişiden 2 tanesini hatta 1 tanesini kendime çok daha yakın buluyorum.Hepsini seviyorum ama bazen birisiyle daha farklı bir etkilesim olur.Farkli bir samimiyet oluşur.Bilmiyorum bana garip gelmiyor.Senin durumuna gelecek olursak,soğuma hissettiysen uzaklaş.Seni gerçekten önemseyip arkadaşligina devam etmek isterse zaten gelir.Eger sen de devam etmek istersen arkadaşliginiza devam edersiniz.Akışına bırak bence.

Hep ben arayıp sorup ,hep onların derdi konu olduktan sonra dost değil arkadaş bile olunmaz.Ki biriyle pazartesiden beri,diğeriyle 3 gündür konuşmuyoruz.Digerinin telefonu 1 saat kapalı olunca telaş yapan insan benimle 1 hafta konuşmayınca yadirgamiyor.Demekki önemsemiyor.Ikisi takılsın artık bence.Ben aradan çekiliyorum.

Sana bu kadar dışlanmışlik hissetiriyorlarsa tabi ki bırak dostu onlar arkadaş bile değiller.yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…