- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Canım siz arkadaş değilsiniz.Ben bir dershanede öğretmenim.Orada 3 öğretmen aramız çok iyiydi.Dışarıda buluşuyorduk.2 si işten ayrıldı.Ama irtibatını kopmadı.
Arkadaşlardan biri boşanmak üzere.Ona gerçekten destek olduk.Ama şunu farkettiğimden beri arayıp sormayı kestim,o da kesti.
Boşanmak üzere morali bozuk biliyorum.Geçen hafta mesela boşanmak üzere olan arkadaş diğer arkadaşı sordu.Bugün onunla hiç konuştun mu,telefonu kapalı dedi.Birkaç kezde diğer arkadaşım söyledi.Ona hep ekran görüntüsü falan atıyor.Eski eşiyle olan konuşmaları falan.Geçen gecede gece uyuyamadığını rüya gördüğünü falan bu tip şeyleri söylemiş.Ama bana hiç söylemiyor.Ki görünürde aramız iyi.
Birde hep ben arıyorum.O kendiliğinden hiç aramıyor.
Bende benimle yakın olmadığını düşündüm.Ve onu aramayı bıraktım.Ben aramayinca o da aramadı.Ancak diğeriyle eminim konuşuyor.3 gündür konuşmuyoruz.
Evet boşanma sürecinde.Ama diğerini hep arayıp soruyorsa benide arayabilir.Ki sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.Sizce biz yakın arkadaş mıyız?
Ben kendime çok kızıyorum.Ona iş falan buldum.Dedigin gibi diğeri ön planda ben değilim.3 lü arkadaş sanırım olmuyor yaCanım siz arkadaş değilsiniz.
Diğeri ön plan da sen ise geri plandasın onun için heee sana işi düşerse planın yeri değişir. Bence salla gitsin
Ayyyy vallahi olmaz illa biri arka planda kalıt yani bu dengeyi ven kimsenin koruduğuna da inanmıyorum açıkcası.Ben kendime çok kızıyorum.Ona iş falan buldum.Dedigin gibi diğeri ön planda ben değilim.3 lü arkadaş sanırım olmuyor ya
Niye illaki onunla yakın arkadaş olmaya çalışıyorsunuz sizi bu kadar kaygılandıran şey ne? Demek ki o sizi yakın görmüyor kendine. Bir de ilişkilerinizde sınır yok. Eski eşle olan ekran görüntüsünü niye atasın ki arkadaşına? Gereksiz bi samimiyet bence.Ben bir dershanede öğretmenim.Orada 3 öğretmen aramız çok iyiydi.Dışarıda buluşuyorduk.2 si işten ayrıldı.Ama irtibatını kopmadı.
Arkadaşlardan biri boşanmak üzere.Ona gerçekten destek olduk.Ama şunu farkettiğimden beri arayıp sormayı kestim,o da kesti.
Boşanmak üzere morali bozuk biliyorum.Geçen hafta mesela boşanmak üzere olan arkadaş diğer arkadaşı sordu.Bugün onunla hiç konuştun mu,telefonu kapalı dedi.Birkaç kezde diğer arkadaşım söyledi.Ona hep ekran görüntüsü falan atıyor.Eski eşiyle olan konuşmaları falan.Geçen gecede gece uyuyamadığını rüya gördüğünü falan bu tip şeyleri söylemiş.Ama bana hiç söylemiyor.Ki görünürde aramız iyi.
Bende benimle yakın olmadığını düşündüm.Ve onu aramayı bıraktım.Ben aramayinca o da aramadı.Ancak diğeriyle eminim konuşuyor.3 gündür konuşmuyoruz.
Evet boşanma sürecinde.Ama diğerini hep arayıp soruyorsa benide arayabilir.Ki sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.Sizce biz yakın arkadaş mıyız?
Ben kendime çok kızıyorum.Ona iş falan buldum.Dedigin gibi diğeri ön planda ben değilim.Canım siz arkadaş değilsiniz.
Diğeri ön plan da sen ise geri plandasın onun için heee sana işi düşerse planın yeri değişir. Bence salla gitsin
Yakınlık olduğu için herseyi atardı.Ama beni yakın görmüyor eminim.Hep ben arayıp sormak zorundayım gibi davranıyorNiye illaki onunla yakın arkadaş olmaya çalışıyorsunuz sizi bu kadar kaygılandıran şey ne? Demek ki o sizi yakın görmüyor kendine. Bir de ilişkilerinizde sınır yok. Eski eşle olan ekran görüntüsünü niye atasın ki arkadaşına? Gereksiz bi samimiyet bence.
Evet 3 gün oldu 1 kez aramadı.Ama diğerinin telefonu kapalı olsa hemen birşey mi oldu diyor.Bende artık yakın olduğumuzu düşünmüyorum.Sizin onu yakın gördüğünüz kadar o sizi yakın görmüyor. Boşverin bence siz yeterince yakın davranmışsınız hatta iş bile bulmuşsunuz. Onun sorunları varsa sizin de illa ki kendi sorunlarınız vardır biraz da o arasın halinizi hatrınızı sorsun.
Yok hayır diğerine gerçekten birsey demedim.Diyecektim ama şimdi gider söyler diye birsey demedim.Neden açıkça sormuyorsunuz ?? Kesin diğer arkadaşınıza da buraya anlattığınız gibi konuştunuz oda anladığı gibi diğerine farklı anlattı sizde kuruldunuz kıskandınız vs ... Siz kendinizden eminseniz açık olmanız lazım.. yinede üstü kapalı konuşup size tam birtakım şeyler anlatmiyorsa arkadasliginiz bitmiştir bence takılmayın çok anlam yüklüyorsunuz bu arkadaş dost ilişkilerine gereksiz ..
Bencede. 3 lü arkadaşlık olmuyor bence ya.Ayyyy vallahi olmaz illa biri arka planda kalıt yani bu dengeyi ven kimsenin koruduğuna da inanmıyorum açıkcası.
Mesela 3 umuz arabaya binince bile diğeri mi öne oturacak ben mi.Arabayi süren o niye öne oturmadı diyor.Ki bak o da 2 gündür aramıyorCanım siz arkadaş değilsiniz.
Ee siz de aramayın sormayın. Arkadaşlık kurmak zorundaymışsınız gibi davranıyorsunuz.Yakınlık olduğu için herseyi atardı.Ama beni yakın görmüyor eminim.Hep ben arayıp sormak zorundayım gibi davranıyor
Ben zaten aramayı kestim ikisinideEe siz de aramayın sormayın. Arkadaşlık kurmak zorundaymışsınız gibi davranıyorsunuz.
Hergün konuşuyorduk.Ancak hep ben arıyordum.Digerinin telefonu 1 2 saat kapali kalsa hemen sorardı.Neden kapalı birşey mi oldu diye3 gün bu kadar kurulmak için çok kısa bir zaman değil mi ya? Her gün mü konuşuyordunuz?
3 lu yakin arkadaşlık olmuyor. İllaki biri diğerine göre daha ön planda kalıyor. Bu şekilde ilişki beni rahatsız etmez derseniz boşanma aşamasında olduğu için arayıp sorabilirsiniz ama belli ki rahatsız ediyor zorlamanın bir anlamı yok. Eğer çok sevdiğiniz biriyse yani sizin için kiymetliyse ve hayatınızdan çıktığında üzülüp keşke konussaydim diyeceksiniz arayın bir cafede bir yerde buluşun ve kafanızdaki soruları sorun , hissinizi paylasin baktiniz özrü kabahatinden büyük içiniz rahat bir şekilde onu geride bırakıp hayatınıza bakın. Baktınız mahcup dikkat edecek arkadasliginiza devam edin.Ben bir dershanede öğretmenim.Orada 3 öğretmen aramız çok iyiydi.Dışarıda buluşuyorduk.2 si işten ayrıldı.Ama irtibatını kopmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?