Sizce?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Ben bir dershanede öğretmenim.Orada 3 öğretmen aramız çok iyiydi.Dışarıda buluşuyorduk.2 si işten ayrıldı.Ama irtibatını kopmadı.
Arkadaşlardan biri boşanmak üzere.Ona gerçekten destek olduk.Ama şunu farkettiğimden beri arayıp sormayı kestim,o da kesti.
Boşanmak üzere morali bozuk biliyorum.Geçen hafta mesela boşanmak üzere olan arkadaş diğer arkadaşı sordu.Bugün onunla hiç konuştun mu,telefonu kapalı dedi.Birkaç kezde diğer arkadaşım söyledi.Ona hep ekran görüntüsü falan atıyor.Eski eşiyle olan konuşmaları falan.Geçen gecede gece uyuyamadığını rüya gördüğünü falan bu tip şeyleri söylemiş.Ama bana hiç söylemiyor.Ki görünürde aramız iyi.
Birde hep ben arıyorum.O kendiliğinden hiç aramıyor.
Bende benimle yakın olmadığını düşündüm.Ve onu aramayı bıraktım.Ben aramayinca o da aramadı.Ancak diğeriyle eminim konuşuyor.3 gündür konuşmuyoruz.
Evet boşanma sürecinde.Ama diğerini hep arayıp soruyorsa benide arayabilir.Ki sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.Sizce biz yakın arkadaş mıyız?

Canım siz arkadaş değilsiniz.
Diğeri ön plan da sen ise geri plandasın onun için heee sana işi düşerse planın yeri değişir. Bence salla gitsin

Ben kendime çok kızıyorum.Ona iş falan buldum.Dedigin gibi diğeri ön planda ben değilim.3 lü arkadaş sanırım olmuyor ya
Ayyyy vallahi olmaz illa biri arka planda kalıt yani bu dengeyi ven kimsenin koruduğuna da inanmıyorum açıkcası.

Neden açıkça sormuyorsunuz ?? Kesin diğer arkadaşınıza da buraya anlattığınız gibi konuştunuz oda anladığı gibi diğerine farklı anlattı sizde kuruldunuz kıskandınız vs ... Siz kendinizden eminseniz açık olmanız lazım.. yinede üstü kapalı konuşup size tam birtakım şeyler anlatmiyorsa arkadasliginiz bitmiştir bence takılmayın çok anlam yüklüyorsunuz bu arkadaş dost ilişkilerine gereksiz ..

Sizin onu yakın gördüğünüz kadar o sizi yakın görmüyor. Boşverin bence siz yeterince yakın davranmışsınız hatta iş bile bulmuşsunuz. Onun sorunları varsa sizin de illa ki kendi sorunlarınız vardır biraz da o arasın halinizi hatrınızı sorsun.

Niye illaki onunla yakın arkadaş olmaya çalışıyorsunuz sizi bu kadar kaygılandıran şey ne? Demek ki o sizi yakın görmüyor kendine. Bir de ilişkilerinizde sınır yok. Eski eşle olan ekran görüntüsünü niye atasın ki arkadaşına? Gereksiz bi samimiyet bence.

Yakınlık olduğu için herseyi atardı.Ama beni yakın görmüyor eminim.Hep ben arayıp sormak zorundayım gibi davranıyor

Evet 3 gün oldu 1 kez aramadı.Ama diğerinin telefonu kapalı olsa hemen birşey mi oldu diyor.Bende artık yakın olduğumuzu düşünmüyorum.

Yok hayır diğerine gerçekten birsey demedim.Diyecektim ama şimdi gider söyler diye birsey demedim.
Sözde 3 ümüz çok yakındık kopmayacaktik.Ben ona iş bulduğum için çok pişmanım ya

Bana bu tip şeylere takmak çocukça geliyor. Lisede değilseniz bunlara takılmamalısınız.
Benim iki ayrı arkadaş grubum var. Kim kimle daha samimi umursamıyoruz. Biri beş kişilik bir grup içinde ikili samimi gruplar da var. Bazen biri gelmiyor yine de görüşüyoruz. Sonrakine başkası gelmiyor. İlla herkes tam olacak diye kasmıyoruz. Kim kimi daha çok arıyor takmıyoruz.
onlar daha samimi olsunlar ne fark eder, yine arada görüşülür. İş bulma sebebiniz arkadaşlığınız devam etsin diye yada sizi daha çok sevsin diye miydi bunu söylüyorsunuz mesela.
En yakın olmak zorunda değilsiniz. Arkadaşsanız arkadaşınızdır. İlla en en olmak zorunda değilsiniz

3 lu yakin arkadaşlık olmuyor. İllaki biri diğerine göre daha ön planda kalıyor. Bu şekilde ilişki beni rahatsız etmez derseniz boşanma aşamasında olduğu için arayıp sorabilirsiniz ama belli ki rahatsız ediyor zorlamanın bir anlamı yok. Eğer çok sevdiğiniz biriyse yani sizin için kiymetliyse ve hayatınızdan çıktığında üzülüp keşke konussaydim diyeceksiniz arayın bir cafede bir yerde buluşun ve kafanızdaki soruları sorun , hissinizi paylasin baktiniz özrü kabahatinden büyük içiniz rahat bir şekilde onu geride bırakıp hayatınıza bakın. Baktınız mahcup dikkat edecek arkadasliginiza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…