Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka kapanma sebebim erkekler mi diyorum dogru okuAllah'ım ya kapanma sebebine bak kızın çıldıriciğimmm
Açıkken bakmıyorlardı, bir de kapalı dene canım. Belli mi olurBen yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Bu ne demek cirkin miyimSana bakmamalarının sebebinin başındaki örtü olduğunu sanmıyorum rainy.
Begenmezler mi bunu soruyorumKapandım diyosun ya rainny erkekler baksa ne bakmasa ne
Kapanırken fazla mı sıktın başını iğne ile falan?Ben yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Ne demek bu birde kusmuk emojisi koymussunKapanırken fazla mı sıktın başını iğne ile falan?
Daha ne yazdığını bilmiyorsun bence sen tekrar oku. Her nefes alışında erkek diyen birini istemiyorlarsa sende büyük bir problem var demektir rainyy anla artık bunu. Şekilde değiştirsen, amuda da kalksan olmuyor kabullensen mi acaba? :)Ne alaka kapanma sebebim erkekler mi diyorum dogru oku
Sana açıkken bakmıyorlardi, kapalıyken bence hiç bakmazlar.Ben yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Yok onu demek istememiş '' yersen '' tekrar okuyacakmışızSana açıkken bakmıyorlardi, kapalıyken bence hiç bakmazlar.
Zaten kapanmanin amacı "bakilmamak" değil mi?
Beğenilme arzunuz çok doğal ama sorunuz saçma kabul edin.Kizlar begenilmek istiyorum suc mu
Sen olayı çok farklı anlamışsın bacım. Kapanmak öyle bir şey değil.Ne demek bu birde kusmuk emojisi koymussun
Kizlar begenilmek istiyorum suc mu