bugun yapsan bıle varsa ılk ıdrarda cıkardı:) yarın sabah ıcın bı test al da yaparsın :))Kızlar bu ay 30 eylülde yumurtlama oldu. Bat 15 ekim yani 3 gün var. Sizce tarihi mi beklemeliyim ? Ya da kan idrar testi mi yapsam ? Belirgin kasıķ ağrım var ara ara geciyo ama bu ay yumurtlamadan beri hic gecmedi nerdeyse.
Yumurtlamadan 12-14 gun sonrasi testlerde ciktigini soyluyorlar ama adet olmazsan da gec dollenme olabilir bu gun yarin erken gebelik testide yapabilirsin. Yumurta gelistirici felan kullandinmiKızlar bu ay 30 eylülde yumurtlama oldu. Bat 15 ekim yani 3 gün var. Sizce tarihi mi beklemeliyim ? Ya da kan idrar testi mi yapsam ? Belirgin kasıķ ağrım var ara ara geciyo ama bu ay yumurtlamadan beri hic gecmedi nerdeyse.
Yok hayır sadece ovulasyon testiyle takip ettimYumurtlamadan 12-14 gun sonrasi testlerde ciktigini soyluyorlar ama adet olmazsan da gec dollenme olabilir bu gun yarin erken gebelik testide yapabilirsin. Yumurta gelistirici felan kullandinmi
Peki erken gebelik testi mi alsam normal mi alsambugun yapsan bıle varsa ılk ıdrarda cıkardı:) yarın sabah ıcın bı test al da yaparsın :))
normalde de cıkar 13. gun olcak :)Peki erken gebelik testi mi alsam normal mi alsam
Hadi ya ben gecikme olmadan çıkmaz diye yapmıyodumnormalde de cıkar 13. gun olcak :)
ay bız erken gebelıkle 10. gunden baslıyozHad
Hadi ya ben gecikme olmadan çıkmaz diye yapmıyodum
Hiç sorma ben de de 2 tane erken gebelik vardı kullandm gitti simdi normal test alıp bakcam bi deay bız erken gebelıkle 10. gunden baslıyoz
ay ınsallah hayırlısıyla + ı gorursunHiç sorma ben de de 2 tane erken gebelik vardı kullandm gitti simdi normal test alıp bakcam bi de
Hadi inşallah ama ağrılarm oluyo ümitsizliğe kapılıyorum bilemedim sonuc ne olursa sürpriz olcakay ınsallah hayırlısıyla + ı gorursuncıkarsa haber et
agrıya takılma zaten adet gecıkene kadar o agrının adet agrısı oldugunu dusunuyoruz adet gecıkınce de hamılelık. yanı her ıkı durumda da kasık bel meme agrır :))Hadi inşallah ama ağrılarm oluyo ümitsizliğe kapılıyorum bilemedim sonuc ne olursa sürpriz olcak
Ay çok tatlsn yaa inşallah çok aminagrıya takılma zaten adet gecıkene kadar o agrının adet agrısı oldugunu dusunuyoruz adet gecıkınce de hamılelık. yanı her ıkı durumda da kasık bel meme agrır :))
Bende regl olmayı bekliyordum kasik ağrılarından regl oldugumu öğrenmiştim canim belirtiler ayni.1 2 gün geçince test yapmıştım hayal kırıklığı yaşamamak için.insAllah güzel haberler AlırsınKızlar bu ay 30 eylülde yumurtlama oldu. Bat 15 ekim yani 3 gün var. Sizce tarihi mi beklemeliyim ? Ya da kan idrar testi mi yapsam ? Belirgin kasıķ ağrım var ara ara geciyo ama bu ay yumurtlamadan beri hic gecmedi nerdeyse.
Hamile oldugumu yanlis yazmisim:))Bende regl olmayı bekliyordum kasik ağrılarından regl oldugumu öğrenmiştim canim belirtiler ayni.1 2 gün geçince test yapmıştım hayal kırıklığı yaşamamak için.insAllah güzel haberler Alırsın
Ciddi misin dua et o zaman benim icin bu ay çok ümitlendim nedense inşallah boşuna değildirHamile oldugumu yanlis yazmisim:))
Bi de sen normal test mi yaptn erken gebelik yaptnHamile oldugumu yanlis yazmisim:))
O zaman yarın alıp bakıyorum hemenYumurtlamanın 9.günü ucuz testlere öğrendim ben hamileliği, varsa çıkar sizinde
Gönlünüze göre olsun insallahO zaman yarın alıp bakıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?