• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

C
Ciddi misin dua et o zaman benim icin bu ay çok ümitlendim nedense inşallah boşuna değildir
Ederim canim Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın insAllah🙏🌸 ben normal test yapmıştım hatta şöyle ayrıntılı anlatıyım 23 ağustos regl tarihim normalde 2 veya 4 gün öne atar ama ben tam gününü bekledim regl belirtilerim var diye 24 ünde esim test aldi gene yapmiycaktim esim illa deneyelim dedi yaptığım gibi 1 dk geçti gecmedi belirgin cift çizgi cikti aninda

Ederim canim Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın insAllah🙏🌸 ben normal test yapmıştım hatta şöyle ayrıntılı anlatıyım 23 ağustos regl tarihim normalde 2 veya 4 gün öne atar ama ben tam gününü bekledim regl belirtilerim var diye 24 ünde esim test aldi gene yapmiycaktim esim illa deneyelim dedi yaptığım gibi 1 dk geçti gecmedi belirgin cift çizgi cikti aninda
Yaa ne güzel benim de bat 15 i dün uzandım uykum geldi eşimde yanıma gelip sen gündüz uyumazdn bisey var da benden saklıyo olabilir msn dedi 😍 yarın bi deneyim bakalm belki varsa çıkar ama ağrım da olduğu için acaba mı diyorum

Back