• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce yumurtlama mı gebelik olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.179
979
123
20200116_122350.webp
kızlar merhaba reglime 5 gun var dün ve bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı bu gun daha koyu bu arada reglim düzensizdir erken de olduğu oluyor gebelik ola bilir mi?

Eki Görüntüle 2577225 kızlar merhaba reglime 5 gun var dün ve bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı bu gun daha koyu bu arada reglim düzensizdir erken de olduğu oluyor gebelik ola bilir mi?
Canım regline 5 gün kaldıysa yumurtlama olduğunu düşünmüyorum gebelik olabilir. Ama kesin sonuç için bir süre daha bekle bence çünkü regliden önce böyle sonuç çıkıp ertesi gün regli olanlar var. Eğer emin olmak istiyorsan kan testi yaptırabilirsin

Canım regline 5 gün kaldıysa yumurtlama olduğunu düşünmüyorum gebelik olabilir. Ama kesin sonuç için bir süre daha bekle bence çünkü regliden önce böyle sonuç çıkıp ertesi gün regli olanlar var. Eğer emin olmak istiyorsan kan testi yaptırabilirsin
Daha önce gebeyken yapmıştım daha koyuydu ama o zaman 620 di beta

Rabbim herkesin gönlündekini versin insaallah benimde bugün bat ovu testi böyle cıktı inşaallah olur sağlıkla

Eklentiler

• 15791700107511192359836.webp
    15791700107511192359836.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 31
Bana ilk ondan verdi dr sonra başka dr folik iyot önerdi bunun vitaminli olanıda varmış daha iyi dediler onu kullandım folbiol da kullandım
İnsallah cnm inşallah hayırlısı olsun herkez için Allahım kimseyi evlat acısı yaşatmasın

Back