Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım regline 5 gün kaldıysa yumurtlama olduğunu düşünmüyorum gebelik olabilir. Ama kesin sonuç için bir süre daha bekle bence çünkü regliden önce böyle sonuç çıkıp ertesi gün regli olanlar var. Eğer emin olmak istiyorsan kan testi yaptırabilirsinEki Görüntüle 2577225 kızlar merhaba reglime 5 gun var dün ve bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı bu gun daha koyu bu arada reglim düzensizdir erken de olduğu oluyor gebelik ola bilir mi?
Daha önce gebeyken yapmıştım daha koyuydu ama o zaman 620 di betaCanım regline 5 gün kaldıysa yumurtlama olduğunu düşünmüyorum gebelik olabilir. Ama kesin sonuç için bir süre daha bekle bence çünkü regliden önce böyle sonuç çıkıp ertesi gün regli olanlar var. Eğer emin olmak istiyorsan kan testi yaptırabilirsin
Ay bilemedim ki inşallah gebelik vardır canım bende merak ettim şimdiDaha önce gebeyken yapmıştım daha koyuydu ama o zaman 620 di beta
Test var elimde erken diye yapmiyorumAy bilemedim ki inşallah gebelik vardır canım bende merak ettim şimdi
Ben ilk gebeliğimde regliye 1 hafta varken test yapmıştım anında ikinci çizgi çıkmıştı ama çok belirtiler vardı bende. Senin herhangi bir belirtin var mıTest var elimde erken diye yapmiyorum
Allahm hayırlısını nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin Allahım gözyaşlarını sana mutluluktan akıtsınAkıntı ve ağrı var başka birşey yok
Amin inşallah 3 tane dusuk yaptım artık olsun istiyorumAllahm hayırlısını nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin Allahım gözyaşlarını sana mutluluktan akıtsın❤
![]()
Biliyorum kuzum takıp ediyorum senı Allahım hayırlısıyla en güzel haberlerini bekliyorum sabır ve duaAmin inşallah 3 tane dusuk yaptım artık olsun istiyorum
Inşallah vardır 21 regl günüm geçerse haftaya test yaparimB
Biliyorum kuzum takıp ediyorum senı Allahım hayırlısıyla en güzel haberlerini bekliyorum sabır ve dua![]()
Her hangi bir şey kullanıyormusun kuzum insallah hamilesindirInşallah vardır 21 regl günüm geçerse haftaya test yaparim
Folik asit kullandım bu ayHer hangi bir şey kullanıyormusun kuzum insallah hamilesindir
Hangisinden kullandın ben folıbol kullanıyorumFolik asit kullandım bu ay
Bana ilk ondan verdi dr sonra başka dr folik iyot önerdi bunun vitaminli olanıda varmış daha iyi dediler onu kullandım folbiol da kullandımHangisinden kullandın ben folıbol kullanıyorum
İnsallah cnm inşallah hayırlısı olsun herkez için Allahım kimseyi evlat acısı yaşatmasınBana ilk ondan verdi dr sonra başka dr folik iyot önerdi bunun vitaminli olanıda varmış daha iyi dediler onu kullandım folbiol da kullandım
Amin inşallah canmİnsallah cnm inşallah hayırlısı olsun herkez için Allahım kimseyi evlat acısı yaşatmasın
Test yap canm varsa çıkar ben daha var diye yapmiyorumRabbim herkesin gönlündekini versin insaallah benimde bugün bat ovu testi böyle cıktı inşaallah olur sağlıkla