Sizce yumurtlama donemim bitti mi? Yardım.

Inanir misin canım aldım ovulasyon testleri. Ama bu ayı yogun geçirelim şansa bırakmayın dedi eşim ondan yogun çalıştık. En son 21. Gün çalıştık. 2 gün canlı kalsa 1 hazirana kadar ihtimali var. Ben 1 mayısta da çalışayım bari:)))) Beni uyardigin için çok teşekkür ederim.

Tutmuyor. .
yumurtlama günleri değişiyor. .
bende geç yumurtluyorum ..
cnm doktora takip ettirdinmi hiç?
yada muayene oldumu?
Canım ettirmedim. Dedigim gibi bu ay yoğun çalışalım şansa birakmayalim dedim. Eğer olmazsa baktiracagim önümüzdeki ay. 2, 3 gündür sol kasigimda ağrım var. Ara ara vuruyor. Yumurtlama olabilir. Belki ben de geç yumurtluyorumdur. O yüzden ilişkiye devam:)) Adete 5 kalana kadar. Fazla mi olur acaba:)))

Bu işler değişiyor. .
nasip kısmet. .
bizimde olmadı henüz. .
inşallah rabbim nasip eder..
eşinin değerlerine bakılmalı. .

Bu işler değişiyor. .
nasip kısmet. .
bizimde olmadı henüz. .
inşallah rabbim nasip eder..
eşinin değerlerine bakılmalı. .
Amin canım hepimize. 6 aydır tek çizgi görüyorum. Bazen çok umutlaniyorum bazen de diyorum ki bu ay da olmayacak. 1 sene dolsun öyle baktiracagim inşallah.

Amin canım hepimize. 6 aydır tek çizgi görüyorum. Bazen çok umutlaniyorum bazen de diyorum ki bu ay da olmayacak. 1 sene dolsun öyle baktiracagim inşallah.
Hayırlı kandiller ♡
Rabbim bugünün Hürmetine hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere. .

Amin canım benim. Ne güzel bir dilekte bulunmussun. Ben de sizlerin Berat kandilini kutlarim. Inşallah tüm dualarimiz kabul olur.
Teşekkür ederim cnm. .
hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…