• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yumurtlama donemim bitti mi? Yardım.

Bunlarla belli olmuyor canim.3 ay korunmasiz iliskiye girdik.ve hep adetin 14.gunu yumurtlama olur dendi.ona gorede bir gun oncesi bir gun sonrasi vs hep calistik...bu zaman zarfinda cocugum olmayacak diye uzulurken yumurtlama testi aldim. Aaaa o da neee meger ben 21.gun yumurtlarmişim:))) ayni ay hamile kaldim ...verdigin bu tarihler guvenilir olmuyor cnm .vucut benimki gibi surprizler yapabiliyor. Yumurtlama testi al kurtul bu hesaplardan:)
Inanir misin canım aldım ovulasyon testleri. Ama bu ayı yogun geçirelim şansa bırakmayın dedi eşim ondan yogun çalıştık. En son 21. Gün çalıştık. 2 gün canlı kalsa 1 hazirana kadar ihtimali var. Ben 1 mayısta da çalışayım bari:)))) Beni uyardigin için çok teşekkür ederim.

Tutmuyor. .
yumurtlama günleri değişiyor. .
bende geç yumurtluyorum ..
cnm doktora takip ettirdinmi hiç?
yada muayene oldumu?
Canım ettirmedim. Dedigim gibi bu ay yoğun çalışalım şansa birakmayalim dedim. Eğer olmazsa baktiracagim önümüzdeki ay. 2, 3 gündür sol kasigimda ağrım var. Ara ara vuruyor. Yumurtlama olabilir. Belki ben de geç yumurtluyorumdur. O yüzden ilişkiye devam:)) Adete 5 kalana kadar. Fazla mi olur acaba:)))

Canım ettirmedim. Dedigim gibi bu ay yoğun çalışalım şansa birakmayalim dedim. Eğer olmazsa baktiracagim önümüzdeki ay. 2, 3 gündür sol kasigimda ağrım var. Ara ara vuruyor. Yumurtlama olabilir. Belki ben de geç yumurtluyorumdur. O yüzden ilişkiye devam:)) Adete 5 kalana kadar. Fazla mi olur acaba:)))

Bu işler değişiyor. .
nasip kısmet. .
bizimde olmadı henüz. .
inşallah rabbim nasip eder..
eşinin değerlerine bakılmalı. .

Bu işler değişiyor. .
nasip kısmet. .
bizimde olmadı henüz. .
inşallah rabbim nasip eder..
eşinin değerlerine bakılmalı. .
Amin canım hepimize. 6 aydır tek çizgi görüyorum. Bazen çok umutlaniyorum bazen de diyorum ki bu ay da olmayacak. 1 sene dolsun öyle baktiracagim inşallah.

Amin canım hepimize. 6 aydır tek çizgi görüyorum. Bazen çok umutlaniyorum bazen de diyorum ki bu ay da olmayacak. 1 sene dolsun öyle baktiracagim inşallah.
Hayırlı kandiller ♡
Rabbim bugünün Hürmetine hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere. .

2015-05-31 02.26.10.png

Back