- Konu Sahibi pinkhouse34
-
4 gün önce olduğunu atlamışım. varsa çıkar tabi silik de olsa4 gün önce çıktı 3.07 yukselmistir belki ondan dolayi idrar testinde cikmazmiki canm
insalalh vardir ve hiç ama hic ummadigim ihtml bile vermedigim bu ay gelmistir insalalh bebegim bu ay vajinal mantar dolayısıyla fitil kullanmsitim fitil.kullanirken kanama oldu ve onun üzerine kan verdim bu şekilde cikti4 gün önce olduğunu atlamışım. varsa çıkar tabi silik de olsa
inşallah güzel bi sürpriz olur sizeinsalalh vardir ve hiç ama hic ummadigim ihtml bile vermedigim bu ay gelmistir insalalh bebegim bu ay vajinal mantar dolayısıyla fitil kullanmsitim fitil.kullanirken kanama oldu ve onun üzerine kan verdim bu şekilde cikti
inşallah çok teşekkür ederim masalalh 39 haftalik olmus dogum yaptnzmiinşallah güzel bi sürpriz olur size
yapmadım, beklemedeyizinşallah çok teşekkür ederim masalalh 39 haftalik olmus dogum yaptnzmi
hadi hayirli saglikli dgumlar olsun insallahyapmadım, beklemedeyiz38+1 bugün
amin tesekkür ederimhadi hayirli saglikli dgumlar olsun insallah
evde test yapsam varsa cikar ama demiOlabilir de olmayabilir de sen yinede dikkat et tekrar kan verirsen 5'in üzerinde çıkar varsa eğer
evde test yapsam varsa cikar ama demi
geçmiş olsuninsalalh bende öyle olmaz bakalim yarın test yapicam kesin varsa cikar zaten
yaptim canm dün evde test yaptım bu sekilde çıktı ama bu sabah kan verdim malesef 0.28 çıktıNaptin canim test yaptn mi
yaptim canm dün evde test yaptım bu sekilde çıktı ama bu sabah kan verdim malesef 0.28 çıktı Eki Görüntüle 2301928
Evet kuzum ama yine husranAaa baya pozitif gorunuyormus
Bu testlere guvenmeyip direk kan mi yaptirsak acaba neydi markasiEvet kuzum ama yine husran
ovula ydi cnm öncesinde kan verdim 3.7 cikmisti yukselir umuduyla evde test yaptım bu sekilde cikti dunde kan verdim 0.28 ciktiBu testlere guvenmeyip direk kan mi yaptirsak acaba neydi markasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?