- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
ay ciddimisiniz allah bagslasin darisi bana ınsalalh doktor yoktur dedi ama ben aklimdan cikaramadim her ama her ay 0.100 0.2 vsvs çıkan hcg hiç ama hic ummadigim anda bu şekilde çıkıyor yarın test yapicam bakalim dua et nolur canm benim kasik agrisi batmasi bide koku almada degisiklik oldu bendeAynısını yaşadım. Benim de hep sıfırın altında çıkardı. Adetime on gün falan varken kan verdim 3 çıktı. Belirtiler de yaşıyordum. Tam adet günümde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı.
Dualarım seninle. Bende de sinirlilik hali vardı ve canım süt çekiyordu. Bence sende de bebek var ama aşırı.umutlanma yoksa çok üzülürsün. İnşallah vardıray ciddimisiniz allah bagslasin darisi bana ınsalalh doktor yoktur dedi ama ben aklimdan cikaramadim her ama her ay 0.100 0.2 vsvs çıkan hcg hiç ama hic ummadigim anda bu şekilde çıkıyor yarın test yapicam bakalim dua et nolur canm benim kasik agrisi batmasi bide koku almada degisiklik oldu bende
inşallah canm çok sagolllDualarım seninle. Bende de sinirlilik hali vardı ve canım süt çekiyordu. Bence sende de bebek var ama aşırı.umutlanma yoksa çok üzülürsün. İnşallah vardır
inşallah öyledir canm çok sağol.yorumun icinvalla daha önce benim ki yüksekten düşüşe geçti kimyasal oluyormuş o zaman. ama daha önce yine bir yerlerde okumuştum. 4 lerde çıkan birisinin adet zamanı gelince yükselmiş. umutlandırmak istemem ama bir kaç gün sonra tekrarla istersen.
geçmiş olsuninsalalh bende öyle olmaz bakalim yarın test yapicam kesin varsa cikar zatenBenimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı 2 gün sonra 17.34 çıktı doktor hamilesin dedi ama tamam günüm de adet oldum kimyasal gebelikmiş malesefben çok umutlanmıştım çok yıkıldım inşAllah sizde böyle olmaz yine de çok umutlanmayın derim ben
amin canım.insallahİnşAllah canım Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllah
demi bende öyle diyorum cunku 2 yıldır hemen hemen her ay veriyordum beta hep 0.1 0.100 0.7 çıkıyordu ilk defa bu cikti adete 8 gün kalavar gibi canım olmasa 0 larda çıkar bence
aynen canım 8 aydır bende maalesef 0001 hep 002 bile olsa umutlancak durumdayım bana göre değer çok iyi :) adetine çok varmıs muhtemelen yeni dölleniyodemi bende öyle diyorum cunku 2 yıldır hemen hemen her ay veriyordum beta hep 0.1 0.100 0.7 çıkıyordu ilk defa bu cikti adete 8 gün kala
agzin bal yesin2ne güzel ya insalalh öyledir ve gerçektir annesini bekletmedenn ve hiç ummadigi anda gelmistr bebegimaynen canım 8 aydır bende maalesef 0001 hep 002 bile olsa umutlancak durumdayım bana göre değer çok iyi :) adetine çok varmıs muhtemelen yeni dölleniyo
adetine daha var, hamile de olabilirsin. ama idrar testiyle negatif de çıksa aklında hep şüphe kalır. yarın kan vermeni tavsiye ederim :)geçmiş olsuninsalalh bende öyle olmaz bakalim yarın test yapicam kesin varsa cikar zaten
4 gün önce çıktı 3.07 yukselmistir belki ondan dolayi idrar testinde cikmazmiki canmadetine daha var, hamile de olabilirsin. ama idrar testiyle negatif de çıksa aklında hep şüphe kalır. yarın kan vermeni tavsiye ederim :)
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?