Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorumluluğu artar, yükselir ama maaşı ayni kalır.
Kesinlikle devlet
Bir ozel sektör klasigidir. En fazla300 lira zam yapar Butun isi sırtına yüklerler. Azıcık hak arasan kapıyı gösterirler. Ne yapip edip devlete atansınöxeldemi maaşı aynı kalır o yüzden mi devlet diyosunuz?
Yakınlarda söz, nişan falan olacak mı?
Olmayacaksa sevgilinizin işini bu kadar dert etmeyin derim.
Özel sektörde kariyer yapıp yükselerek maaşını sürekli artırma imkanına sahip, eğer azimli, ekmeğini taştan çıkartacak bir tipte ise. Belki ileride kendi işini bile yapabilir. İş güvenliğini iş yeri bedavadan aldıracaksa iyi tabi. Yoksa 1500 tl falan hızlandırılmış kursları.
Devlette memur olarak girer 3000-3500 maaşla kalır. Ne maaşı sürekli artar ne de kariyer yapabilir ama garanti mi garanti.
İnsanın kendi çalışma zihniyeti ile alakalı bence. Devlette sürekli masa başı çalışma olabilir. Özel sektörde istediği sahada çalışabilir.
Hayırlısı olsun bu kadar takılmayın memlekette işsizler kan ağlarken iş bulmuş şükretsin.
Hiçkimse aynı anda 2 sigorta yapamaz ama freelance olarak birkaç yerde çalışabilir. Ben İSG uzmanı değilim farklı bir açıdan sektördeyim. PM atarım size, konuyu dağıtmayayım. :)açıkçası ben çok anlamıyorum bu işlerden. yükselme şansı var diyorsunuz. hem çevre danışmanlığı hem de isg çalıştırarak 2 sigorta yaparım dedi böyle bişey mümkünmü. bi de sizin bölümünüz nedir merak ettim :)
Herhangi bir özel şirkette maaş bir kaç yıl içinde ikiye katlamaZ. Şitket öyle umut verirki çalışan şimdiki maaşını az görmesin ve verimli çalışsın. 1500 mühendis için aZ bir maaş. Devlette kapıda gaIr beklemiyor tabiki ama maaşı daha iyi olur ayrıca devletteykem yüksek lisans, doktora yaparsa maaşıda artar yükselirde.