O arada stresten olabiliyor. Yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi tarzda olabiliyor. Yine de adet günü geçtiğinde test yapınArkadaslar bende buna benzer birsey yaşıyorum konu da açtım ama kimse birsey yazmadı normalde düzenli regl olurken 1 senedir cocuk düşündüğümden bu yana bazen 1bucukta ayda bazen 2 ayda regl oluyorum doktora gittim herseyi min hormonlarımın normal oldugunu stresten yada ani kilo almadan oldugunu söyledi gecen ay 18 inde tarlusala regl olup 24 ünde bitti düzenli olsaydım diye yaptığım takvime göre yumurtlama günlerini değerlendirdik suan düzenli regl olsaydım 17 inde regl olucaktım 7 gün var yani ama az önce tuvalette peceteye krem renkte krem gibi bir akıntı İn içinde damar damar cok az bir Pembe akıntı geldi yerleşme kanaması olabilir mi böyle olup hamile oldugunu öğrenen var mi?
Bir tek lekelenme değil iki gündür kasık ve sırt ağrıları da eşlik ediyor.Canım tam yumurtlama döneminden bahsediyorsun.. bazı kadınlar yumurtlamada benzer lekelenme ve kan görebiliyor.. Şimdiye kadar hiç olmamıştır bu sefer denk gelmiştir..
Yerleşme kanaması döllenmeden 7-12 gün arasında olur.. Senin için çok erken. İlişkiden 2 gün sonra daha embriyo yolculukta oluyor tutunma olmuyor.
Bende zaten bel agrısı var kasık agrım cok hafiflediBir tek lekelenme değil iki gündür kasık ve sırt ağrıları da eşlik ediyor.
Benim acık kırmızıya döndü ama yine damlama seklinde ve kıvamlı pıhtılı ve yogun değil acık kırmızı ve agrım yok sag kasıgımda ara ara batma oluyor zaten reglm cok agrılı gecerdi tüm karnımı kaplardı agrısı ama suan karnım bile agrımıyor cok az acık kırmızı renkte peceteye sildikçe geliyo bitse test yapıcam. Korkuyorum kimyasal falan olurda erkenden ögreniriz diye. Siz hamilemisiniz acaba?O arada stresten olabiliyor. Yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi tarzda olabiliyor. Yine de adet günü geçtiğinde test yapın
Söktürücüler ara kanama lekelenme yapabilir. Sizin son durum ne oldu?Teşekkür ederim ama test yapmadım geçen ay tarlusalla regl oldugum için en az o tarihten 28 gün geçmiş olsun istedim yani ayın 16 sını bekliycem bu söktürücüler ara kanama gibi birsey yapabilir mi acaba su kasık ta batmaların göğsümde 2 gün içinde beliren kocaman damarlar ve kılcal damarlar olmasa bu kadar şüphe etmezdim aslında
Benim de bat 28 AralıktıMerhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 14 gün gecikti.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?
Ara kanama değil adet düzenim o sekilde devam etti sat ile bat arası 21 güne düştü bu şekilde devam ediyo 7 gün regl oluyorum bittikten tam 14 gün sonra yine regl oluyorum yani yumurtam adetimin son. Günü yada bitmeden bir gün öncesi oluyo suan hatta yumurtanın catlatma belirtileri oluyo adetimin 6. Ve 7. Günleri uzayan beyaz akıntı kasık batması oluyo adetimin bittiği günün gecesi tüm belirtiler kayboluyor yani adetliyken yumurtam çatlıyorSöktürücüler ara kanama lekelenme yapabilir. Sizin son durum ne oldu?
36 günde 1 adet olurum normalde. 23 Kasım adet. 28 Aralık beklenen adette kahverengi lekeler geldi. 3 gün kahverengi akıp kesildi. Lekelenme bittikten tam 14 gün sonra gerçek kanamalı adet oldum. Yani 56. gün adet oldumAra kanama değil adet düzenim o sekilde devam etti sat ile bat arası 21 güne düştü bu şekilde devam ediyo 7 gün regl oluyorum bittikten tam 14 gün sonra yine regl oluyorum yani yumurtam adetimin son. Günü yada bitmeden bir gün öncesi oluyo suan hatta yumurtanın catlatma belirtileri oluyo adetimin 6. Ve 7. Günleri uzayan beyaz akıntı kasık batması oluyo adetimin bittiği günün gecesi tüm belirtiler kayboluyor yani adetliyken yumurtam çatlıyor
Bana cok yan etki yaptı şiddetli bulantı halsızlık dayanılmaz kasık agrıları yaptı ama ben normalde 45-60-75 günde bir regl oluyordum resmen onu, tamamen, düzeltti ben memnun kaldım sonradan reglm düzene girdi36 günde 1 adet olurum normalde. 23 Kasım adet. 28 Aralık beklenen adette kahverengi lekeler geldi. 3 gün kahverengi akıp kesildi. Lekelenme bittikten tam 14 gün sonra gerçek kanamalı adet oldum. Yani 56. gün adet oldumo kahverengi akıntı olurken de yumurtlamışım. Yumurtlamam bozuldu yani. Hep tarlusal yüzünden.
Bana da inanılmaz bulantı kusma yaptı, uykusuzluk depresyon yaptı ve adet olurken inanılmaz ağrılar yaşadım. Düzene soktuysa iyi sevindim, benimkini alt üst etti. Yan etkilerini okuduğumda uzamış anovulasyon yani yumurtlama bozukluğu diyor. Herkeste yapmaz tabiBana cok yan etki yaptı şiddetli bulantı halsızlık dayanılmaz kasık agrıları yaptı ama ben normalde 45-60-75 günde bir regl oluyordum resmen onu, tamamen, düzeltti ben memnun kaldım sonradan reglm düzene girdi
Cidden tuhaf bir ilaç beni 13 gün gecikmeli regl yaptırdı, dediğin. Gibi yerlere uatocaktıö agrıdan regl olana kadar maffetti regl oluncaya 9. Güne kadar şiddetli agrıyla şiddetli kanama yaptı sonra 2regl arası önce 23 güne sonra 21 güne düştü ve normalde cok şiddetli agrılarla regl oluyordum tarlusal dan, sonraki, regllerimin hiç birinde agrı acı hiç birsey yoktu o yüzden buraya konu actım ama belki artık agrısız olacagım dır tabi inşaAllahBana da inanılmaz bulantı kusma yaptı, uykusuzluk depresyon yaptı ve adet olurken inanılmaz ağrılar yaşadım. Düzene soktuysa iyi sevindim, benimkini alt üst etti. Yan etkilerini okuduğumda uzamış anovulasyon yani yumurtlama bozukluğu diyor. Herkeste yapmaz tabi
Benim de tam aksine ağrılı olmaya başladıCidden tuhaf bir ilaç beni 13 gün gecikmeli regl yaptırdı, dediğin. Gibi yerlere uatocaktıö agrıdan regl olana kadar maffetti regl oluncaya 9. Güne kadar şiddetli agrıyla şiddetli kanama yaptı sonra 2regl arası önce 23 güne sonra 21 güne düştü ve normalde cok şiddetli agrılarla regl oluyordum tarlusal dan, sonraki, regllerimin hiç birinde agrı acı hiç birsey yoktu o yüzden buraya konu actım ama belki artık agrısız olacagım dır tabi inşaAllahyıllardır canıma yetti çünkü regl dönemim
Benim de tam aksine ağrılı olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?