Gebeliğe Hazırlık Sizce yerleşme kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gkmn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
7
5
16
30
Kızlar mrhba karışık bir durum var yaşayan varsa akıl verebilir mi? Yaklaşık on gün önce adetim bitti tabi biten adet yaklaşık bir hafta kadar geç geldi ve sırt ağrısı kasık ağrısı gibi belirtiler vardı. Neyse adet oldum her zamanki gibi sekiz gün sürdü. Dediğim gibi bi on gün önce bitti . Adet bittikten bi üç dört gün sonra beraberlik yaşadık. Ama eşim geri çekiliyor herhangi bişey olduğunu sanmıyorum diyor. Neyse işte beraber olduktan iki gün sonra bende ağrılar eşliğinde pembe ve kahverengi akıntılar oluştu ve iki gündür de devam ediyor. Dün evde test yaptım tek çizgi. Aklımı karıştıran asla adetten bir kaç gün sonra böyle lekelenmeler yaşamadım.Şimdi sorum şu acaba geçen ay hamile kaldım da adet mi gördüm üstüne , burda çok okudum hamileyken bile aylarca adet olan. Ya da öyle bir durum yok da dört beş gün önceki beraberlik de mi gebelik oluştu da kahverengi akıntı başladı. Beraberlikten iki gün sonra başladı kahverengi lekelenme. Yerleşme kanaması o kadar erken olabiliyor mu?

Geçen aydan hamile olsan zaten testte cıkardı son ilişkiden kaldıysan da daha erkendir ondan cıkmamıstır regl geçmesini bekleyin en doğru sonucu o verir.

Adete daha çok var demiştim ya on gün önce bitti. Sizce bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi yani bu kadar erken yerleşme olabiliyor mu

Adete daha çok var demiştim ya on gün önce bitti. Sizce bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi yani bu kadar erken yerleşme olabiliyor mu
Erken yumurtlama olduysa tabiki olur ama yumurtlama dönemi de olanilri ozaman da kanama yasanılabiliyor nadir başıma gelmiştir yani.

Arkadaslar bende buna benzer birsey yaşıyorum konu da açtım ama kimse birsey yazmadı normalde düzenli regl olurken 1 senedir cocuk düşündüğümden bu yana bazen 1bucukta ayda bazen 2 ayda regl oluyorum doktora gittim herseyi min hormonlarımın normal oldugunu stresten yada ani kilo almadan oldugunu söyledi gecen ay 18 inde tarlusala regl olup 24 ünde bitti düzenli olsaydım diye yaptığım takvime göre yumurtlama günlerini değerlendirdik suan düzenli regl olsaydım 17 inde regl olucaktım 7 gün var yani ama az önce tuvalette peceteye krem renkte krem gibi bir akıntı İn içinde damar damar cok az bir Pembe akıntı geldi yerleşme kanaması olabilir mi böyle olup hamile oldugunu öğrenen var mi?

Canım tam yumurtlama döneminden bahsediyorsun.. bazı kadınlar yumurtlamada benzer lekelenme ve kan görebiliyor.. Şimdiye kadar hiç olmamıştır bu sefer denk gelmiştir..

Yerleşme kanaması döllenmeden 7-12 gün arasında olur.. Senin için çok erken. İlişkiden 2 gün sonra daha embriyo yolculukta oluyor tutunma olmuyor.

Takvim uygulamaları genellikle yumurtlama gününü yanlış gösteriyor.. Hafta doğru oluyor.. Takvime göre yumurtlama nın 7.günündesin lekelenme olabilir canım. Ağrı koku vb yan belirtiler yoksa.

Takvim uygulamaları genellikle yumurtlama gününü yanlış gösteriyor.. Hafta doğru oluyor.. Takvime göre yumurtlama nın 7.günündesin lekelenme olabilir canım. Ağrı koku vb yan belirtiler yoksa.
Nasıl yani suan takvimim 18 Aralık regl günü diyor geç mi yumurtlamış oluyorum düzenim bozulmadan önce 30 günde bir regl oluyordum

Bu arada sağ kasıgımda hafif ama kendini belli eden bir agrı var ama belim kasıgımda fazla agrıyor. Regli çok agrılı geçer karnımın tüm bölgesini kaplar bu biraz değişik o yüzden acaba mı dedim

Ama sorun şu ki neredeyse 1 senedir regli düzenli olmuyor ve bu lekelenme hafif hafif devam ediyor belkide dediğiniz gibidir ben sadece merak ettim böyle olup hamileliğini ögrenen var mı ne zaman ögrenmiş ler diye

bence olabilir bi süre daha bekleyip tkerar test yapın
Teşekkür ederim ama test yapmadım geçen ay tarlusalla regl oldugum için en az o tarihten 28 gün geçmiş olsun istedim yani ayın 16 sını bekliycem bu söktürücüler ara kanama gibi birsey yapabilir mi acaba su kasık ta batmaların göğsümde 2 gün içinde beliren kocaman damarlar ve kılcal damarlar olmasa bu kadar şüphe etmezdim aslında

Nasıl yani suan takvimim 18 Aralık regl günü diyor geç mi yumurtlamış oluyorum düzenim bozulmadan önce 30 günde bir regl oluyordum
Takvimine göre söyledim canım eğer lekelenmeyse erken yumurtlamış olma ihtimalin daha fazla.. Takviminde 3 Aralık yumurtlama gösteriyorsa şuanda yaşadığın da lekelenme ise belki 1 Aralık gibi yumurtlaman olmuş olabilir.

Ama sorun şu ki neredeyse 1 senedir regli düzenli olmuyor ve bu lekelenme hafif hafif devam ediyor belkide dediğiniz gibidir ben sadece merak ettim böyle olup hamileliğini ögrenen var mı ne zaman ögrenmiş ler diye
Ben regl günüme 4 gün kala 24 saat hafif süren lekelenme ile pozitif görmüştüm testlerde. Ama kimyasal ile sonlandı malesef. İnşallah gönlünüze göre olur. Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

29 u ile 5 i arası, yumurtlama gösteriyor ben yumurtlama zamanını tahmin ettim diye düşünüyorum cünkü belirti vardı yine sag kasık ta agrı vardı. Şimdi çok alakasız bir lekelenmeö var hatta yumurtlama gününde en verimli gün 4 ü yazıyordu o zaman gögüslerimede bu zamana kadar olmayan seyler oldu yumurtlamada ndır diyerek pek önemsemedim ama bu sag kasıgım daki 7 sinde tamamen durmustu sonra dün gece batma seklinde basladı ve ben lekelendiğimi gördüm basta ara kanama sandım ama rengi cok tuhaf tı suan cok azaldı afedersin toplu iğne bası kadar lekeliyor peceteye 2 3 yerinde ama hala beyaz akıntıyla birlikte geliyor

Gerçekten çok, üzüldüm Allah size ve isteyen herkese saglıklı hayırlı, evlatlar nasip etsin

Canım lekelenme olma ihtimali yüksek ama umutlandırmak da çok istemiyorum.. Lekelenme den 2 gün sonra idrarda belli oluyor beta hcg 2 3 gün sabret idrar testinde çıkar muhtemelen.. Ama hemen çıkmaz haberin olsun.

Canım lekelenme olma ihtimali yüksek ama umutlandırmak da çok istemiyorum.. Lekelenme den 2 gün sonra idrarda belli oluyor beta hcg 2 3 gün sabret idrar testinde çıkar muhtemelen.. Ama hemen çıkmaz haberin olsun.
Anladım canım teşekkür ederim her türlü 16 sını bekliycem ben bu, sefer önceden yapmıycam bu ay çok, sabırlıyım sanırım korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…