• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yatak odam ne renk olmalı..

canım okuduğum bir kitapta yer vermişlerdi bu soruya
yatak odası uçuk hafif tonlar olmalı diyordu, eşyaların uyumuna bağlı olarak ama mesela toz pembe benm yatak odam bu da tavsiye edilen bi renkti.
çok bağıran renkler olmaması önemli yatak odasında
:16:

bizim yatak odası mobilyalarımız beyaz ağırlıklı siyah. duvar boyamız çok çok açık gri( grinin en açık tonu ). simli boya yaptırdık ve çok hoş duruyor. açık renkler hem aydınlık veriyor hem de odayı büyük gösteriyor.

bizim yatak odası mobilyalarımız beyaz ağırlıklı siyah. duvar boyamız çok çok açık gri( grinin en açık tonu ). simli boya yaptırdık ve çok hoş duruyor. açık renkler hem aydınlık veriyor hem de odayı büyük gösteriyor.

simli boya mı?? marka ıstıyorummm:1:

canım benim eski yatak odam wenge rengiydi ve 5.senede sağlam olduğu halde değiştirdim içini sıkan renkler kesinlikle olmamalı şimdi yatak odamı bembeyaz aldım :))) istediğim renkte dekor yapabilirim artık bide odanın büyüklüğüne göre yatak odası al ben onda da hata yaptım odam küçük yatak odam büyüktü sakin olmalı mutlaka bide odanın büyüklüğü önemli

tabi ki zevkinize göre olmalı ama ferah olmalı insanın içini karartmamalı
benim mobilyamın gövdesi ceviz kapaklar krem yatak başlığım ve ayak ucu pufum krem rengi deri duvarlar krem tonunda tül krem ama kenara iplik tülden kırmızı fon yaptım bi de avizeyi kırmızı aldım sade oldu kırmızılıklarla biraz hareket kattım gayet uyumlu ve hoş oldu
burdaki yorumlardan kendi zevkine göre kombin yaratabilirsin nasıl içine siniyorsa şimdiden hayırlı olsun canım...

Back
X