Olur mu hic öyle sey. Hepimizin "herseyi bilen" bi arkadaşı vardır mutlakaArkadaşlarım Merhaba; benim bir arkadaşım var. Kendisi ile aynı yaştayız. 30 yaş :)
Arkadaşım çok sosyal ve çevresi çok geniş biri.Çok güzel değil ama hoş giyiniyo ve bakımlı bir bayan.
hem tavır hem ahlak hemde arkadaş olarak kendisini begeniyor ve seviyorum.
ikimizinde aralarında 5 ay olan oglulları var.
Şimdi gelelim içimi kemiren duruma, şimdi ben bişey yaptıracağım zaman onun fikrini alıyorum.
Atıyorum mobilya, hastane gibi. Hamileyken kendi doktorumdan memnun deildim o memnun diye aını doktora gittim ve gayet memnun kaldım kendisinden. Şuan 2. ye hamileyim gene aynı yere gidiyorum.
Oğlum krese gidicek ve onun oğlunun oldugu yere :) onun çevresi çok oldugundan illaki araştırır bende bundan faydalanıyorum ve gerçekten arkadşıma güveniyorum. Ona güvendiğim için bişeyleri sormam ve yaptıklarını yapmam sizce onda beni kıskanıyor duygusu uyandırırmı? sormamalımıyım? çünkü arkadaşım gerçekten değerli benim için böyle düşünmesini asla istemem.
senin için değerliyse bunun farkındadır zaten ve öyle bişe düşünmüyordur. benim hoşuma giderdi yani :)
ben olsam kıskandığını asla düşünmem hatta bana güvenip örnek aldığı için mutlu olurum.o da kötü düşünmez bence.
Bence memnun bile oluyordur onun fikirlerine değer verdiğiniz için.
Kıskanç insan böyle davranmaz.
Olur mu hic öyle sey. Hepimizin "herseyi bilen" bi arkadaşı vardır mutlaka
aynen katılıyorum
keşke benim de her yaptığına güvenecek bir arkadaşım olsa
Bana da çevremdeki arkadaş ve dostlarım hep sorar ve fikrimi alır ama asla aklımdan kıskanıyorlar mı diye geçirmem. Bence arkadaşınız da geçirmez böyle birşeyi aklından
Arkadaşlarım Merhaba; benim bir arkadaşım var. Kendisi ile aynı yaştayız. 30 yaş :)
Arkadaşım çok sosyal ve çevresi çok geniş biri.Çok güzel değil ama hoş giyiniyo ve bakımlı bir bayan.
hem tavır hem ahlak hemde arkadaş olarak kendisini begeniyor ve seviyorum.
ikimizinde aralarında 5 ay olan oglulları var.
Şimdi gelelim içimi kemiren duruma, şimdi ben bişey yaptıracağım zaman onun fikrini alıyorum.
Atıyorum mobilya, hastane gibi. Hamileyken kendi doktorumdan memnun deildim o memnun diye aını doktora gittim ve gayet memnun kaldım kendisinden. Şuan 2. ye hamileyim gene aynı yere gidiyorum.
Oğlum krese gidicek ve onun oğlunun oldugu yere :) onun çevresi çok oldugundan illaki araştırır bende bundan faydalanıyorum ve gerçekten arkadşıma güveniyorum. Ona güvendiğim için bişeyleri sormam ve yaptıklarını yapmam sizce onda beni kıskanıyor duygusu uyandırırmı? sormamalımıyım? çünkü arkadaşım gerçekten değerli benim için böyle düşünmesini asla istemem.
Elimden birşey gelirse seve seve yardımcı olmaya çalışırım muzurtilkiooooo meğer varmış soracak biri
Bu sebepten ötürü kıskandığınızı düşüneceğini sanmıyorum. Ama ben konunuzun içinde "Çok güzel değil" cümlesini neden kullanma gereğini duydunuz orasını anlayamadım.
Onu kıskandığınızı düşünse ufacık bi mimiğinden ya da ses tonlamasından anlardınız bence. Kadınlar saklayamaz çünkü belli edeler .
Diğer sorunuza gelince , bence ona sormanızdan ve önerilerinden memnun kalmanızdan cok mutlu oluyodur bence yardımcı olabildiği ve yukunuzu hafiflettiği için .
hiç sanmıyorum
ben olsam hoşuma giderdi açıkçası :)
yalnız bir müddetten sonra herşeyinize ister istemez müdahale etmeye kalkışmasın
o zaman siz yorulursunuz..