- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
nurumm sana tavsiyem çocuklarınız aynı kreşe gitsin ama sınıfları farklı olsun,lütfen buna dikkat etYoookkk hiç öyle biri deil dir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurumm sana tavsiyem çocuklarınız aynı kreşe gitsin ama sınıfları farklı olsun,lütfen buna dikkat etYoookkk hiç öyle biri deil dir.
Elimden birşey gelirse seve seve yardımcı olmaya çalışırım muzurtilki
Çok fazla yüzyüze görüşmüyoruz faceden filan yazışıyoruz. Sohbet ediyoruz.
Ama hep ben merhaba yazarım mesela o hiç yazmaz bana..
nurumm sana tavsiyem çocuklarınız aynı kreşe gitsin ama sınıfları farklı olsun,lütfen buna dikkat et
Sizin bence çok hassas bi yapınız var . Burcunuz Başak ya da Balık mı ?
Bu kadar hassas olmayın arkadaslıklarda , incinen taraf siz olurusnuz . Bosverın ıstedıgını dusunsun , bosverın selamı once sız verın .. Ufak ayrıntılar herzaman yorar insanı , gereksiz yere agresif yapar .
Bence akısına bırakın herseyi . Zaten bi sıkıntısı var ise mutlaka gunyuzune cıkar yakında .. psıkolojınızı yormayın . Cocuklar buyuyunce cok ıhtıyacınız olacak :)
Uyandırabilir deeee, uyandırmayabilir de. Ona itici davranıyorsan, kıskandığını düşünür. Ama çok samimiysen, yakın davranıyorsan düşünmez.Arkadaşlarım Merhaba; benim bir arkadaşım var. Kendisi ile aynı yaştayız. 30 yaş :)
Arkadaşım çok sosyal ve çevresi çok geniş biri.Çok güzel değil ama hoş giyiniyo ve bakımlı bir bayan.
hem tavır hem ahlak hemde arkadaş olarak kendisini begeniyor ve seviyorum.
ikimizinde aralarında 5 ay olan oglulları var.
Şimdi gelelim içimi kemiren duruma, şimdi ben bişey yaptıracağım zaman onun fikrini alıyorum.
Atıyorum mobilya, hastane gibi. Hamileyken kendi doktorumdan memnun deildim o memnun diye aını doktora gittim ve gayet memnun kaldım kendisinden. Şuan 2. ye hamileyim gene aynı yere gidiyorum.
Oğlum krese gidicek ve onun oğlunun oldugu yere :) onun çevresi çok oldugundan illaki araştırır bende bundan faydalanıyorum ve gerçekten arkadşıma güveniyorum. Ona güvendiğim için bişeyleri sormam ve yaptıklarını yapmam sizce onda beni kıskanıyor duygusu uyandırırmı? sormamalımıyım? çünkü arkadaşım gerçekten değerli benim için böyle düşünmesini asla istemem.
hehe böyle diyorsanız o arkadaş sizsiniz demek kiaynen katılıyorum
keşke benim de her yaptığına güvenecek bir arkadaşım olsa