Sizce Yaptıgım Kıskançlık mı?

kıskandığını değil zevklerini beğendiğini güvendiğini gösterir

ama arkadaşın ne düşünür bilemem

burada arkadaşım benim giydiğimi giydi benim gittiğim yere gitti beni kıskanıyor değil mi

diye konu açanlar var çünkü

Çok fazla yüzyüze görüşmüyoruz faceden filan yazışıyoruz. Sohbet ediyoruz.
Ama hep ben merhaba yazarım mesela o hiç yazmaz bana..

Sizin bence çok hassas bi yapınız var . Burcunuz Başak ya da Balık mı ?
Bu kadar hassas olmayın arkadaslıklarda , incinen taraf siz olurusnuz . Bosverın ıstedıgını dusunsun , bosverın selamı once sız verın .. Ufak ayrıntılar herzaman yorar insanı , gereksiz yere agresif yapar .
Bence akısına bırakın herseyi . Zaten bi sıkıntısı var ise mutlaka gunyuzune cıkar yakında .. psıkolojınızı yormayın . Cocuklar buyuyunce cok ıhtıyacınız olacak :)

Sizin bence çok hassas bi yapınız var . Burcunuz Başak ya da Balık mı ?
Bu kadar hassas olmayın arkadaslıklarda , incinen taraf siz olurusnuz . Bosverın ıstedıgını dusunsun , bosverın selamı once sız verın .. Ufak ayrıntılar herzaman yorar insanı , gereksiz yere agresif yapar .
Bence akısına bırakın herseyi . Zaten bi sıkıntısı var ise mutlaka gunyuzune cıkar yakında .. psıkolojınızı yormayın . Cocuklar buyuyunce cok ıhtıyacınız olacak :)

Dogru tespit çok hassasım :)

Arkadaşlarım Merhaba; benim bir arkadaşım var. Kendisi ile aynı yaştayız. 30 yaş :)
Arkadaşım çok sosyal ve çevresi çok geniş biri.Çok güzel değil ama hoş giyiniyo ve bakımlı bir bayan.
hem tavır hem ahlak hemde arkadaş olarak kendisini begeniyor ve seviyorum.
ikimizinde aralarında 5 ay olan oglulları var.
Şimdi gelelim içimi kemiren duruma, şimdi ben bişey yaptıracağım zaman onun fikrini alıyorum.
Atıyorum mobilya, hastane gibi. Hamileyken kendi doktorumdan memnun deildim o memnun diye aını doktora gittim ve gayet memnun kaldım kendisinden. Şuan 2. ye hamileyim gene aynı yere gidiyorum.
Oğlum krese gidicek ve onun oğlunun oldugu yere :) onun çevresi çok oldugundan illaki araştırır bende bundan faydalanıyorum ve gerçekten arkadşıma güveniyorum. Ona güvendiğim için bişeyleri sormam ve yaptıklarını yapmam sizce onda beni kıskanıyor duygusu uyandırırmı? sormamalımıyım? çünkü arkadaşım gerçekten değerli benim için böyle düşünmesini asla istemem.
Uyandırabilir deeee, uyandırmayabilir de. Ona itici davranıyorsan, kıskandığını düşünür. Ama çok samimiysen, yakın davranıyorsan düşünmez.

ona güvenip fikrini aldığın için aksine mutlu oluyordur arkadaşın,:KK68: merak etme :) inş.arkadaşlığınız hep devam eder

Benim de etrafimda fikrimi soran tecrubemi deneyimimi merak eden arkadaslarim ablalarim buyugum.kucugum var bi cok seyi kendim hallettigim ( mecbur oldugum icin a dan zye alisveris gibi) bazen cok onceden deneyim sahibi olabiliyorum ve asla.sorulardan rahatsiz olmadim.olmam mutlu olurum birebir aynisini bile alsa yapsa sorun olmasi soz konusu bile olmaz bu benim.icin onemsenmek deger gormej demektir..

Benimde senin gibi bi arkadasım var. Cok bildiğimden değil zevkime fazla güvenir ve o üşenir ama ben didik didik ederim herşeyi bişey yapılacağı zaman. Hıc aklıma öyle bişey gelmedi. Hattaki yaz tatılı ıcın o türkiyede su an hangi tatıl köyune gıtsek diye aradı sordu. Baya bı fıkrden snra karar verdik ve ayırttılar yerını. Eğer senın kıskandıgını dusunseydı asla bıldıklerını paylasmazdı. Kötü yönlendirirdi. Niye her bildiğini paylassınkı. Ama bence ınsanın bıraz kendı fıkrıde olmalı zaman zaman sende bı konuda arada kaldıgınızda arastır en iyisini bul. Bazende senın kararının sonucuna gore hareket edin. Bu kendını daha ıyı hissettircektir:KK66:

X