Bugün eşimle annemlere memlekete tatile geldik 3 buçuk yaşında küçükte bir kızım var neyse.. kızımm cikolatali kek yerken beni dinlemeyip yerlere döktü bende bir türlü söz geciremedim birazda yaramaz aslında pek laf anlatamıyorum ve çok yoruluyorum evdede kimse yoktu o sıra bende valizimi yerlestiriyordum annemde yan taraftaki binaya dayımlara geçmişti çay içmeye eğer bisey olursa ararsın diye söylemişti bunun üstüne telefonla aradım anne durmuyor yoldan geldi birazda ondan huysuzlandi galiba laf anlatamıyorum gel istersen dedim sonra Bi baktim eve gelir gelmez kıyamet koptu ee sen bunu çocuğun eline niye veriyorsun her dediğini yaparsaniz böyle olur sizi dinlemez bak dayının da çocuğu var bak yengene onun kızı ne kadar akıllı annesi ona göre yetiştirmiş falan gibilerden laflar söylendi bunları duyunca fenama gitti nedense çevreden böyle şeyler duyunca anneliğimde hep bir eksiklik varmış gibi hissediyorum sizce bu şekilde bir konuşma ve yaklaşım kabul edilebilir mi? Üstelik dayım eşiyle görüşmüyordu ayrı yasiyorlardi ve yengem olacak kadının arkasindan demediklerini birakmamislardi şimdi nasıl olurda o begenmedikleri kadını bir anda bana övmeye başladı bende bir anneyim sonuçta