Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzummm 2 kez yumurtladığımı nasıl anladınn ay inşallah ikiz olurlar tebrik edeeim
Valla canım sonra çıktı cok umudum yok acıkcAsı Ama ıkıncı yumurtlamadan tuttuysa daha 9 gün oldu erken dıye düşündümSilik pozitif gibi ama hemen cikmadimi
Yok kuzum o degıl malesefcanım bilmediğim için bu testleri pek soruyorum eğer işaretlediğim yerdeki çizgiyse bariz belli
Eki Görüntüle 2550869
Teste devam ettım kuzu bende pko olduğu ıcın 2 yumurtluyorum ama tutmuyor işte sorun o 8.denemem olduMaşallah kuzummm 2 kez yumurtladığımı nasıl anladınn ay inşallah ikiz olurlar tebrik edeeim
Kuzum tekrarla testi sen rabbim hayırlı kılsın.sen de benim gibi 13 aydır istiosn.Teste devam ettım kuzu bende pko olduğu ıcın 2 yumurtluyorum ama tutmuyor işte sorun o 8.denemem oldu
İnşallah dileğimiz olur bigün kuzuKuzum tekrarla testi sen rabbim hayırlı kılsın.sen de benim gibi 13 aydır istiosn.
Yarın tekrarlıcam kuzum sonra soğan kürü yapavam yoksa4 saat ise baya beklemis canim sen en guzeli birdaha tekrwrla ve olumsuz dusunme beynin e guzel mesaj vae hamileyim hamileyim diye 9. Gun ise erken tabi ama beklemek cok zor![]()
Sogan kuru flan yapma cok erken bekle bi hemen cikmaz canim ya acele etme sogana flan gecsin su ay biYarın tekrarlıcam kuzum sonra soğan kürü yapavam yoksa
Sakın o hataya düşme ya geç döllenme varsa içinde bişey varsa. Sakın balım sakın. Bekle iyice.Yarın tekrarlıcam kuzum sonra soğan kürü yapavam yoksa
Hakkısınız ama her ay negatıf görünce ınsan hıc hamıle kalamayacakmış gibi dusunuyo canjm ya bu ayda belırtı olmayınca dedım kesın yokSogan kuru flan yapma cok erken bekle bi hemen cikmaz canim ya acele etme sogana flan gecsin su ay bi
Haklısın canım ama bılmıyorum belırtım hıc yokkkSakın o hataya düşme ya geç döllenme varsa içinde bişey varsa. Sakın balım sakın. Bekle iyice.
Canim erken gebelik belirtisini yasamaya bilirsin bu cok normal birsey sen umotsizloge asla kapilma bence hayrli haberini alalim birHakkısınız ama her ay negatıf görünce ınsan hıc hamıle kalamayacakmış gibi dusunuyo canjm ya bu ayda belırtı olmayınca dedım kesın yok.
Insallah kuzum hayırlısı olsjn herseyın rabbim büyükCanim erken gebelik belirtisini yasamaya bilirsin bu cok normal birsey sen umotsizloge asla kapilma bence hayrli haberini alalim bir
Strese girme yeterki cNim bliyorsun stres herseyin başiInsallah kuzum hayırlısı olsjn herseyın rabbim büyük![]()