Merhabalar. 17 yaşındayım. Mesela banyoda özel bölgemi alırken ellerim titriyor bide mesela daha önce o bölgeme hiç ağda yapmadım çünkü korkuyorum ama acımasından falan değil garip bir his oluyor içimde. Bir de nette vajina resmi görünce biraz midem bulanıyo. Kendi özel bölgemi elleyebiliyorum ama mesela daha hiç tam olarak görmedim. Sizce bu vajinusmus belirtisi olabilir mi? Bunu nasıl yenebilirim? Birde bacak aramda biraz karaltı var bu nasıl geçer ??
psikolojını kendı kendıne neden bozuyorsunki neden ellerin titriyor agda bende yaptırmıyordum sonradan yaptırdım ama agda sarkıtıyormus oyle okudum bu kadar korkmana gerek yok aynada kurcalamadan bakabılırsın
ben şunu bi anlayamıyorum cinsel organ görünce midesi bulanan insanları yanlış anlamayın olabilir tabiki ama bana enteresan geliyor.
benim kuzenimde böyleydi konu bile gecince kusardı ama bi evlendi seks manyağı oldu belkide bu yüzden anlam veremiyorum.
ayrıca sıradan bi organ kadınınkide erkeğinkide böyle hazırlamayın kendinizi ıyyyyyy ne mide bulandırıcı şey öğğğğ derseniz kusarsınız tabi.
aslında şöyle düşünürsek insanlardaki en önemli organ onlar çünkü dünyaya bi evlat getirmenizi sağlıyor daha ötesimi var.
neyse bu arada konu sahibi 17 yaş ergenlik dönemi olduğu için bu dönem öyle heyecanlar titremeler normal zamanla alışırsın yavaş yavaş vucudunu daha iyi tanıdıkça lakin ben vajinusmusmuyum diye kendini hazırlama onla onun alakası yok böyle şeyler hiç düşünme allah herşeyi orantılı yaratmıştır vajina esnektir penisi içeri alabilir böyle düşün ve rahatına bak
daha 17 yaşındasın canım ya neden bunların derdine düşüyosun korkma vajinusmus filan değilsindir kendini de böyle şartlandırma. oku işini eline al sınavlara gir çık gez toz yapacağın bir çok şey varken kendi kendine sıkıntı yaratma..
canım daha yasın bunları dusunmek ıcın cok erken 3.5 yıl vajınısmus sorunu yasamıs bırı olarak sana sunu soylemelıyımkı etraftan duyduklarımız kafamızda buyuttugumuz kadar degılmıs...sakın ama sakın bunları dusunme....
Cinselliği ayıp bir şey olarak görmüyorum hatta çevremde rahatça konuşabildiğim bir konu. Ayrıca kızlığımın bozulucağı gibi saçma bir şeyide düşünmüyorum. Neyi kastettiğimi anlayamamışsın.