• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce uygun mu ya bi fikir verin ?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
kızlar gunluk olarak bunu dusunuyorum 6+6
acr-antik-24-prc-porselen-yemek-takimi_3459.jpg

misafirlik olarak ta düz kare beyaz çok sık kullanılan bir şey olmayacağı için o yuzden böyle sectım seti tamamyalacağım.. yada bildiğinz yer var ise söyleyin kare biraz daha şık duruyor

porselen-8-25cukur-tabak_3528.jpg

kızlar gunluk olarak bunu dusunuyorum 6+6
Eki Görüntüle 2303886

misafirlik olarak ta düz kare beyaz çok sık kullanılan bir şey olmayacağı için o yuzden böyle sectım seti tamamyalacağım.. yada bildiğinz yer var ise söyleyin kare biraz daha şık duruyor

Eki Görüntüle 2303888
Kare tabaklar olabilir ama yukardaki hiç hoşuma gitmedi kusura bakma 🙁düşünsene yemek yerken acaba tabakta bişey mi var diyeceksin.

Kare tabaklar olabilir ama yukardaki hiç hoşuma gitmedi kusura bakma 🙁düşünsene yemek yerken acaba tabakta bişey mi var diyeceksin.
:) çok tatlısın güldürdün :)
O zaten günlük dusundum.. gunluğu normalden markettende alabilirim sıkıntı yok..

Bence gunlukte beyaz , misafir icinde beyaz tabak sec . Desenlileri sevmiyorum ben. Beyazlarin markaya gore sik modelleri oluyor.

Karelerin kenar uçlarının makinada kırıldığını bende duymuştum yoksa bende kare alacaktım misafire günlük olarak daha renkli bir şeyler tercih etmeni tavsiye ederim ... Benimki pembe kalpli tabak mesela insan yemek yerken bir mutlu oluyor... Sende kendi sevdiğin açık renkte bir şeyler tercih edebilirsin.

ilk yıkamada hemen kırılıyor mu ? sık kullanmayacağım
İlkinde de kırılabilir, onuncuda da ama sonuçta kullanılacak. Bir yakınımın misafir yemek takımı kare ve daha iki yıllık evliyken kırıklar vardı birçok tabağında. Ben yuvarlak aldım minik çiçekli. Her devrin modeli diyebilirim ve çok memnunum.
Screenshot_20190903-113655~2.png

İlkinde de kırılabilir, onuncuda da ama sonuçta kullanılacak. Bir yakınımın misafir yemek takımı kare ve daha iki yıllık evliyken kırıklar vardı birçok tabağında. Ben yuvarlak aldım minik çiçekli. Her devrin modeli diyebilirim ve çok memnunum.Eki Görüntüle 2303895
güle güle kullan güzelmiş ama benm tarzım değil ben böyle çiçekli seyleri sevmıyorum sapsade olmasını istiyorum..

güle güle kullan güzelmiş ama benm tarzım değil ben böyle çiçekli seyleri sevmıyorum sapsade olmasını istiyorum..
Teşekkürler. Model sana kalmış ama dediğim gibi kare alırsan pişman olursun. Makineye bile zor sığıyor. Kırılması da cabası. Sade yuvarlak olarak çok güzel modeller var. Bir de kırık parça garantisi veriyorlar mı onu sor alırken.

Ben Kütahya porselenden aldım yaklaşın 5 ila 7 yıl arası kırılmaya karşı olarak parça üretimi var alırken bunları sorabilirsin aldığın yere..

Ben Kütahya porselenden aldım yaklaşın 5 ila 7 yıl arası kırılmaya karşı olarak parça üretimi var alırken bunları sorabilirsin aldığın yere..
bende sorun model begenmek..
şık ve sade olmalı ama o kadar kararsızım ki ..

Back