- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kare tabaklar olabilir ama yukardaki hiç hoşuma gitmedi kusura bakma düşünsene yemek yerken acaba tabakta bişey mi var diyeceksin.kızlar gunluk olarak bunu dusunuyorum 6+6
Eki Görüntüle 2303886
misafirlik olarak ta düz kare beyaz çok sık kullanılan bir şey olmayacağı için o yuzden böyle sectım seti tamamyalacağım.. yada bildiğinz yer var ise söyleyin kare biraz daha şık duruyor
Eki Görüntüle 2303888
:) çok tatlısın güldürdün :)Kare tabaklar olabilir ama yukardaki hiç hoşuma gitmedi kusura bakma düşünsene yemek yerken acaba tabakta bişey mi var diyeceksin.
hmm guzelmiş ama ben böyle sevmıyorum yaa düz olacak bana hani parçası kırıldıgında rahat bulabileceğim türden böyleee sapsade düz ben bardağı ile onu şıklandırayım200 tl Eki Görüntüle 2303889 hem sade hemde ufak dokunuşlar var.
ilk yıkamada hemen kırılıyor mu ? sık kullanmayacağımKareler makinede kırılıyor ama bilgin olsun.
ikisi de aynı model olarak istemedim garip geliyor. . birbirinden az ayrımı olsun diyeBence gunlukte beyaz , misafir icinde beyaz tabak sec . Desenlileri sevmiyorum ben. Beyazlarin markaya gore sik modelleri oluyor.
eski bir model mi bu ? hangi markanınEki Görüntüle 2303890 270 tl misafirler için hem biraz daha ağır
İlkinde de kırılabilir, onuncuda da ama sonuçta kullanılacak. Bir yakınımın misafir yemek takımı kare ve daha iki yıllık evliyken kırıklar vardı birçok tabağında. Ben yuvarlak aldım minik çiçekli. Her devrin modeli diyebilirim ve çok memnunum.ilk yıkamada hemen kırılıyor mu ? sık kullanmayacağım
güle güle kullan güzelmiş ama benm tarzım değil ben böyle çiçekli seyleri sevmıyorum sapsade olmasını istiyorum..İlkinde de kırılabilir, onuncuda da ama sonuçta kullanılacak. Bir yakınımın misafir yemek takımı kare ve daha iki yıllık evliyken kırıklar vardı birçok tabağında. Ben yuvarlak aldım minik çiçekli. Her devrin modeli diyebilirim ve çok memnunum.Eki Görüntüle 2303895
Teşekkürler. Model sana kalmış ama dediğim gibi kare alırsan pişman olursun. Makineye bile zor sığıyor. Kırılması da cabası. Sade yuvarlak olarak çok güzel modeller var. Bir de kırık parça garantisi veriyorlar mı onu sor alırken.güle güle kullan güzelmiş ama benm tarzım değil ben böyle çiçekli seyleri sevmıyorum sapsade olmasını istiyorum..
kütahyanın mı bu acaba ? eski model sanırım... Misafir için uygun olabilir... Kafam çok karıştı benim yaa..Eki Görüntüle 2303890 270 tl misafirler için hem biraz daha ağır
bende sorun model begenmek..Ben Kütahya porselenden aldım yaklaşın 5 ila 7 yıl arası kırılmaya karşı olarak parça üretimi var alırken bunları sorabilirsin aldığın yere..
kütahyanın mı bu acaba ? eski model sanırım... Misafir için uygun olabilir... Kafam çok karıştı benim yaa..