Sizce ürün sahte mi

bbbeyzzaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
7
0
1
23
herkese merhaba soracağım konu biraz saçma gelebilir ama ben çok pimpirikliyim trendyol üzerinden wee marka mama kaşığı aldım ambalajı gayet normal orijinaldi fakat içerisindeki kaşıklardan birinin rengi olması gerekenden daha açık tondu ve iki kaşığın üzerinde de wee amblemi yoktu ben bunu farketmeden kullandım daha sonra satıcıya sorduğumda ürünün orjinal olduğunu bu durumun normal olduğunu söyledi iade de edemiyorum kullandığım için içim bir türlü rahat etmiyor sizce kullanmaya devam etmeli miyim yoksa başka yerden yenisini mi almalıyım

Farklı sitelerden ürün yorumlarına bakabilirsiniz. Artık çoğu satış sitesinde fotoğraflı yorum yapabilme özelliği var. Hatta bahsettiğiniz sitede aynı ürünleri farklı satıcılar satabiliyor. İsimle aratma yapın. Satıcı isimleri farklı olan ürünleri tek tek açıp fotoğraflı yorumlara dikkat edin. Belki yorum olarak bile bununla ilgili bilgi verenler vardır.

Bir sonuca ulaşamazsanız daha büyük firmaların kendi sayfalarında sattıkları ürünlerle ilgili detaylı fotoğrafları olabiliyor. Hatta kendileri fotoğraflayabiliyor. Onları da bir araştırın.

Sonuçta bakım ürünü krem vs değil. Kaşıkmış çok önemli mi yahu 🤔

Wee zaten alt segment bir ürün onun sahtesini üreteceklerini sanmam

Back
X