• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sizce turplu su mu yoksa yumurtalı zeytin yağı mı saça daha çok bakım yapıyor???

cnm bende dün denedim dedigin gibi sertleştiriyor ama krem kullanınca yumuşuyor saçlar ben memnun kaldım parladı saçlarım 2 günde bir yapıcam ama busefer içine zeytinyagı ve badem yagıda koyucam cok az miktar ozaman sertleşme olmaz sende deneyebilirsin yag sertligini alır

busenem 2ci ve 3cü yapışımda dedigim gibi yag ve badem yagıda koydum yumuşacık oldu normalde dalgalı benım saclarım ve yavaş yavaş düzgünleştiriyo saçlarımı denemeni tavsıye ederim

Turplu suyu ben hiç denemedim ama zeytinyağını yıllarca denemiş biri olarak tavsiye ederim,faydası var...

zeytin yaqı ise yarıyor ben bizzat denemis biri olarak bunu söyleyebilirim yumurtayla zeytin yaqını karıstır 2 saat beklet ve yıka cok rhat kullanımı zor flnda acılmıyor yıkadım ve taradım cok basiy kaydirigubbakcemile5:lepi::teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile2

Arkadaslar sacımı dun kendım orealle actım sonra ustune kullu kumralla boyadm aynı gun saclarımın ucları karamel dıpler kullu sarı oldu ve saclarım supurge gıbı oldu taranmıyor sert ve mat lutfen acıl her ıkı konudada yardım ıstıorum:((

Back