- Konu Sahibi sindy_06_94
ben ikisinden birini deneyeceğim ama hangisi karar veremedim ??? acaba turplu suyun saça olumsuz bir etkisi var mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeytinyağ ve yumurta sarısının faydası çok şüphesiz.Ama saçlardan arıtmak zor deniyor.bu zeytinyağ yumurta saısının içerisine bir çay kaşığı bal katarsanız banyo sırasında saçlarınızdaki yağı arıtmak çok kolay,yani bal hem besleyici hemde yağı hemen akıtma açısından faydalı
fairylike sana çok teşekkür ediorum çok yardımcı oluosun ama bazıları turp için saçımı çok sertleştirdi falan yazmış bazılarınında kokusu çıkmamış asla böle bi durumla karşılaşmak istemem
canım ikisinde de yumurta sarısı ortak olduguna göre arada kaldıgı sey arkadasımızın turplu su mu yoksa zeytinyagı mı.ona da ancak onun saçı karar vericek gönül ister ikisine de versin ama denemeden kendi sacımızda oldugu gibi olmuyor dimi oyüzden ısrarla söylüyorum deneyinnnn saçınızın neyi kabul ettigini keşfedinn önce..yerimseniben
canım ikisinde de yumurta sarısı ortak olduguna göre arada kaldıgı sey arkadasımızın turplu su mu yoksa zeytinyagı mı.ona da ancak onun saçı karar vericek gönül ister ikisine de versin ama denemeden kendi sacımızda oldugu gibi olmuyor dimi oyüzden ısrarla söylüyorum deneyinnnn saçınızın neyi kabul ettigini keşfedinn önce..yerimseniben
bende kendime yarayanı söyleyim..geçen sene saçlarım hızlı ve sağlıklı uzasınlar diye kullandım..iğrenç kokusunun yanında bi fayda göremedim..sonrasında hint yağı kullandım kokusundan kusacak gibi oluyodum ama çok iyi geldi saçıma süper canlandılar ama dayanamadım..iki aydır bağdem yağıyla yumurta sarısını kullanıyorum memnunum..yalnız oda sorunumu halletmedi..saçlarım bellerime indiler ama bu sefer sağlıksızlaşmaya başladılar kestirmekte istemiyorum kıyamam bi sene bekledim azmı..napıcam bilmiyorum..benimde öyle bi sorunum var..